2777
2789
عنوان

خداروشکر که بابانوئل رو نجات دادن

203 بازدید | 7 پست

خداروشکر که بابانوئل رو از دست جادوگو بدجنس در فیلم ردوان نجات دادن

و در یک عملیات سریع به همه دنیا کادوهاشو داد

فقط سوال اینه که چه رده سنی ای شامل دریافت کادو میشه چون یکی از اقوام ما چندساله اونجاست و خبری از گرفتن کادو نیست

خخخ

ما خودمون رو ادمهای واقعی میدونیم ولی قصه هامون شبیه فیلم هاست ، توی تاپیک قبل یه موضوع ساده رو گفتم که کمی رویا پردازی کردم ، یکی گفت مهم نیست ، اره ما برای بقیه مهم نیستیم ، خودمون باید برای کارهامون و اهدافمون تلاش کنیم. ممکنه یخ بزنیم ، شرایط سختی رو تجربه کنیم ولی فقط ما هستیم که درکش میکنیم و بقیه همین جمله رو شایدم بگن که مهم نیست و فقط تماشاچی باشن و اون حس ما رو نداشته باشن. خلاصه اینکه فقط خودمون ناجی خودمون خواهیم بود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا نویل معمولا به بچه فقیرا به خونواده های بی بضاعت کادو میده تااونجایی که تو فیلماشون دیدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بابانوئل فکر کنم افسانه اس کادو‌ و هدیه ها رو اعضای خانواده یا دوستان تدارک میبینن میذارن برای سورپر ...

بعضی افراد هستن لباس میپوشن تو بعضی فروشگاه ها به بچه ها کادو میدن 

خیلی نمکن

عمه ادنا هستم اوقات فراغت میام اینجا... 

بابا نوئل و از نیکلاس مقدس الهام گرفتن که پاپ مهربونی بوده به بچه ها کمک میکرده ، این قیافه الان بابا نوئل هم طراحی شرکت کوکاکولاست

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
بابا نوئل و از نیکلاس مقدس الهام گرفتن که پاپ مهربونی بوده به بچه ها کمک میکرده ، این قیافه الان باب ...

سلام

درسته که درباره بابانوئل حرف زدم اما کلیت حرفم ناجی بودنه

اون بنده خدا هم یه نماده که دوستان بهش اشاره کردن و درسته