2777
2789
عنوان

چندین ساله ازدواج کردم دلم بچه میخاد میترسم ازمسئولیتش چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست
عزیزم خداروشکر وقت داری هنوز ، کم کم شرایط و مهیا کن ، مشکلات و حل کنید ، بعد با خیال راحت بچه بیاری ...

انشالله عزیزدل 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خود زنان میتونه کمکتون کنهاگه مشکل حادی داشته باشه میفرستتون پیش اورولوژیست

یه قرص داده دکتر زنان اسپموسوزئست ی همچین چیزی ولی واسه تقویته .. ن چیزدیگه ای

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به منم فلوکسیتین داده بود که شب بخورم عین جغد میشدم گفت ظهر بخور ولی به شوهرم که دادم اونم خوا ...

عههچ عجیبه شوهرم دوروزه میخوره میگه حتی رانندگی نمیتونستم بکنم الانم خوابه میگه دیگ عمرا بخورم درصورتی ک من توهمین دوروز کلی ورزش کردم شباام بزور اخرشب خابم میبره

عزیزم به منم فلوکسیتین داده بود که شب بخورم عین جغد میشدم گفت ظهر بخور ولی به شوهرم که دادم اونم خوا ...

چقدر وزن کم کردی باهاش؟

اشتهای منوخیلی کم میکنه