2777
2789
عنوان

چراتاپیکم ترکید 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 114 پست
یک عده نتونستن ببینن دختری مادرش را دعوت کنهحسادت کردنهمیشه فقط خودشون را میندازن جایی بی هنر بودن ب ...

بخدا هنگم گلم  نمیدونم چی بگم ازبس ناراحتم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ساراجان بخدا ازناراحتی دارم میلرزه دستام چرا نی نی یارها تاپیکمو تعطیل کردن بی دلیل مگه باکاربرامشکل ...

🟧 ببینین بعضی وقت ها خود کاربرها حوصله شون سر میره می بینن یک تاپیک زیاد توی مثلا داغ ترین ها یا پربازدیدها هست که گزارشش می زنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🟧 ببینین بعضی وقت ها خود کاربرها حوصله شون سر میره می بینن یک تاپیک زیاد توی مثلا داغ ترین ها یا پر ...

اخه بی دلیل  مگه میشه این بی انصافیه حق دیگران ضایع میشه  بی عدالتیه اخه 

🟧 ببینین بعضی وقت ها خود کاربرها حوصله شون سر میره می بینن یک تاپیک زیاد توی مثلا داغ ترین ها یا پر ...

این پاک نمیشه وتعطیل نمیشه

اماتاپیک من که هیچ بی احترامی نداشت تعطیل میشه این چه قانونیه نی نی سایت راه انداخته این حجم بهم توهین شد نی نی یارا چراسکوت کردن چندین بارم تقاضا کردم تاپیکشو تعطیل کنن اما نکردن  این جه قانونیه اخه 

این پاک نمیشه وتعطیل نمیشهاماتاپیک من که هیچ بی احترامی نداشت تعطیل میشه این چه قانونیه نی نی سایت ر ...

توی خصوصی به نی نی یارها در موردش بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

گفتم به نی نی یار 2امارسیدگی نکرررررد منم ابرودارم نباید این تاپیکامضخرف بمونن وتاپیک اموزنه من پاک بشه

چرااین تعطیل نشد خیلیاهم گذارش براش زدن خودمم خصوصی به نی نی یار2التماس کردم تاپیک حذف کنه این حجم ا ...

حالا من عصری با niniyar_5 صحبت می کنم میگم شما ناراحت هستین.

گفتم به نی نی یار 2امارسیدگی نکرررررد منم ابرودارم نباید این تاپیکامضخرف بمونن وتاپیک اموزنه من پاک ...

خب الان عکس ها رو از تاپیک حذف کنین تا بقیه هم نبینن.

عکس اخریه الکی گفت من فحاشی کردم شمابرید بگید مدرک بده حتی اگه یک کلمه توهین بهش کرده بودم حاضرم دادکاهیم بشم براسیاه بازی اینطورنوشت ابروموبرد 

خب الان عکس ها رو از تاپیک حذف کنین تا بقیه هم نبینن.

خداروشکر همه میدونن من اهل توهین نیستم گلم اما اینطوریم نمیشه قانون کجاس اینطوری اخه

حالا من عصری با niniyar_5 صحبت می کنم میگم شما ناراحت هستین.

فدات بشم لطف میکنی لطفا کامل براش توضیح بدید واگه اومد خودم توضیح بدم که بهتره ساراجون فدات بشم 

منم اومدم دیدم تو تاپیکت که نظر داده بودم منو ریپلای کرده بودی ، خواستم بخونم جوابت را دیدم تاپیک نی ...

ببخشید دیگه گلم  شرمندم