2777
2789
عنوان

چراتاپیکم ترکید 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 117 پست
🟧 ببینین بعضی وقت ها خود کاربرها حوصله شون سر میره می بینن یک تاپیک زیاد توی مثلا داغ ترین ها یا پر ...

برام بخدابجون بچهام مهم نیست که تاپیکم چون پربازدید بود ترکید ازاین ناراحتم چرابی دلیل تعطیل شد هنگم بخدا

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
توی خصوصی به نی نی یارها در موردش بگین.

ساراجان اسم تاپیکم 

ببین دخترم چه کرده همه رودیوانه کرده باکلی عکس یلدایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پاک نمیشه وتعطیل نمیشهاماتاپیک من که هیچ بی احترامی نداشت تعطیل میشه این چه قانونیه نی نی سایت ر ...

الان به نی نی یار گفتم ان تاپیک تعطیل شد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خوب عزیزم علتش چیه؟

علت چی؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اینکه تعطیل شدتاپیکم

در مورد آن تاپیکی که پشت سرتون زدن به نی نی یار گفتم تا پاک کنن.

@niniyar_5    

سلام

تاپیک استارتر رو برمی گردونین:

در مورد شب یلدا بود.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15169976

ممنون

ممنون عزیزم لطف کردین

اما تاپیکم چراتعطیل شد که راجب اشپزی ویلدا دختربود 

@niniyar_5 سلامتاپیک استارتر رو برمی گردونین:در مورد شب یلدا بود.https://www.ninisite.com/discussio ...

ساراجون ممنون ازاینکه اینقدرلطف دلری کلا شماروخیلی قبول دارم  

ساراجون ممنون ازاینکه اینقدرلطف دلری کلا شماروخیلی قبول دارم

خواهش می کنم.

شما لطف دارین.

💗💗💗

شما تا صفحه ی آخر کامل همه ی کامنتا رو خوندی یا اومدی دیدی ترکیده؟ ممکنه وقتی شما نبودی دعوا شده باشه بین بقیه

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

شما تا صفحه ی آخر کامل همه ی کامنتا رو خوندی یا اومدی دیدی ترکیده؟ ممکنه وقتی شما نبودی دعوا شده باش ...

ولله ده دقیقه بیرون بودم اومدم دیدم ترکید 

اون تاپیکش پرازفحاشی وتوهینه یک ماه پاک نشده

نمیدونم نی نی یارا چشونه

ولله ده دقیقه بیرون بودم اومدم دیدم ترکید

نگران نباشین به نی نی یار بگین برمیگردونه.

به دخترتون بگین علاوه بر هنر آشپزی حتما روی دیزاین کردن هم کار کنه تا چیزی که درست میکنه به چشم بیاد چون چیزایی که درست کرده بود خوب بودن منتها چیدمانش باعث میشد زحماتش خیلی به چشم نیان.
تو اون تاپیک هم براتون نوشتم اما مثل اینکه عادت شده استارتر ها کامنت ها رو گلچین شده جواب بدن خب اگه اینجوریه بگین ما کامنت نزاریم دیگه دریغ از یه لایک🌚

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱