2777
2789
ای وای عزیزم .هول بوده .ولی خوبه راحت شدی. من خیلی سخت زایمان کردم .الانم باز پرو پرو میگم بچه دوم. ...

واااییی دقیقا تک فرزندی خیلی بده 

من خیلی از تنهایی عذاب کشیدم و دارم میکشما…

دخترم ۳ سالشه دوباره میخوام اقدام کنم بچم تنها نمونه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ای وای چه بد. من هنوز بچه دوم نیوردم ولی کاری کردم پسرم عاشقشه. یعنی میگه نی نی بیار همه وسلایلام می ...

من یه لباس بافتم، دخترم ضعف میکرد، هر بار میدید، وقتی تکون میخوره، دستش رو میزارم رو شکمم، اینقدر ذوق میکنه.

ان شالله خیلی زود شوهرتون راضی میشه.

تک فرزندی خیلی بده، یکی نمیشه، ناچاره، حرفش جدا.

ولی وقتی میشه، چرا خودمون از نعمت خدا بی نصیب کنیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااییی دقیقا تک فرزندی خیلی بده من خیلی از تنهایی عذاب کشیدم و دارم میکشما…دخترم ۳ سالشه دوباره میخ ...

اره. دقیقا ماها که تک فرزندیم میدونیم چقدر سخته. شوهرم 4تل بچه هستن نمیفهمه درک کنه. بسلامتی. دعاکن واسه منم شوهرم راضی بشه دومی اقدام کنیم. ارزومه. نمیخام مثل خودم تنها وبی کس باشه.

من یه لباس بافتم، دخترم ضعف میکرد، هر بار میدید، وقتی تکون میخوره، دستش رو میزارم رو شکمم، اینقدر ذو ...

اخب بسلامتی😍😍🧿🧿🧿همون دقیقا. خواهر خودش کلی خرج کرد بنده ی خدا تا بچه دار شد.خدا بهش دختر داد. اینم با آی وی اف.میگم مردم ارزو بچه دارن تو ناز میکنی. بلاخره خدا روزی رسونه گرسنگی که نمردیم..

اره. دقیقا ماها که تک فرزندیم میدونیم چقدر سخته. شوهرم 4تل بچه هستن نمیفهمه درک کنه. بسلامتی. دعاکن ...

واقعا همینطوره هیچ کس نمیتونه درک کنه چقد سخته 

تازه من با فامیلم زیاد رفت آمد ندارم خیلی تنهام اگه خواهر برادر داشتم حداقل با اون رفت و آمد داشتم تو مراسما و جشنا اینا تنها نبودم…

دوست و فامیل اصلا خواهر برادر نمیشه هرچقدم صمیمی باشی..

شوهر من ۷ بچه ان منو درک نمیکنه ولی خب اونم دوس نداره دخترم تنها بمونه

انشالله به زودی شوهرت راضی بشه و دومی بیاری

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

[QUOTE=365189269]واقعا همینطوره هیچ کس نمیتونه درک کنه چقد سخته  تازه من با فامیلم زیاد رفت آمد ندارم خیلی تنها ...[/

ماشالله پسرم5سالش میگم خب تفاوتشون زیاد میشه .اولها که میگفت نمیخایم همین یکی بسمونه میخایم چیکار. یکمم میترسمم یهو دیگه نذاره. ولی پسرم انداختم تو جونش هی میگه نی نی بخر بیار🤣🤣🤣

گفتم تعارفه دور ازجون خدا نکنه اینا حرفه اخرش میمیریم .حداقل مردیم این  بچه یکی داشته باشه تنها نباشه‌ گناه داره.

منم با فامیل خودم درارتباط نیستم.حتی بچه منو ندیدن تا الان.فقط خاله و چهارتا دختر خاله درارتباطم تلفنی. چون راهمون دوره. 

ولی بدرد چی میخوره.

ممنونم ان شالله خدا ازدهنت بشنوه. ممنونم .دعاکن واسم.

[QUOTE=365189269]واقعا همینطوره هیچ کس نمیتونه درک کنه چقد سخته تازه من با فامیلم زیاد رفت آمد ندار ...

انشالله به زودی تاپیک بارداریتو بزنی قشنگم❤️

شمام لطفا واسه حاجت من دعا کن