2777
2789
عنوان

خونريزي روز ١٩ بعد از انتقال جنين

3857 بازدید | 17 پست

سلام عزيزان 

من امروز ١٩ روز كه انتقال دادم نزديك ظهر خونريزي داشتم ...

به نظرتون چي ميشه 😔😔

خيلي نگرانم هنوزم سونو نرفتم فردا بايد برم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان باید بدونید باردار بودین یانه،اگ بله احتمال خیلی زیاد هماتومه و با شیاف درست میشه

اره عزيزم مثبت شد جوابم نميدونم چيه خدا كنه سقط نشه فقط شيافم رو زياد كرد دكتر امپولمم گفت دو تا كنم 

اره عزيزم ازمايشم روز ١٢ مثبت شد تيتر بتا دادم ١١٠٠ شد 

پس نگران نباش،کاملا عادیه بخاطر داروها تو ای وی اف خونریزی هست،اگ الان دکتر میری هیچ اگ نه شیاف بذار و دراز بکش پاهاتو بزا رو دیوار یا مبل 

پس نگران نباش،کاملا عادیه بخاطر داروها تو ای وی اف خونریزی هست،اگ الان دکتر میری هیچ اگ نه شیاف بذار ...

اخه ميدوني خيلي زياده 😔😔😔 شياف و امپولم رو زياد كرد 

غذايي هست بخورم كه كنترل بشه ؟

اخه ميدوني خيلي زياده 😔😔😔 شياف و امپولم رو زياد كرد  غذايي هست بخورم كه كنترل بشه ؟

انشالله خیره،فقط استراحت مطلق کنید و بالا بگیرین پاتونو،غذا تاثییر زیادی نداره و فقط نشاسته رو شنیدم من.

اخه ميدوني خيلي زياده 😔😔😔 شياف و امپولم رو زياد كرد  غذايي هست بخورم كه كنترل بشه ؟

پد میزاری کامل کثیف میشه؟ خاهر من اینحور شد در حدی ک مث پریود ولی دکتر رف با ۲ماه استراحت مطلق اوکی شد نگران نباش فقط اصلاااا تکون نخوریا مطلق دراز بکش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
انشالله خیره،فقط استراحت مطلق کنید و بالا بگیرین پاتونو،غذا تاثییر زیادی نداره و فقط نشاسته رو شنیدم ...

خونه مون پله داره از طرفي سر كار ميرم ... مرخصي هم گرفتم كلي براي انتقالم .... به خدا موندم تو وضعيت پيش اومده

خونه مون پله داره از طرفي سر كار ميرم ... مرخصي هم گرفتم كلي براي انتقالم .... به خدا موندم تو وضعيت ...

ببین من خودم ای وی اف کردم میدونم چقد سخته...با این هنه مکافات ‌ک کشیدی پاشی بری سرکار ک ب فنا میره...خونریزی داری دکتر صدرصد استراحت مطلق میده در حد لگن زیرت بگیری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خونه مون پله داره از طرفي سر كار ميرم ... مرخصي هم گرفتم كلي براي انتقالم .... به خدا موندم تو وضعيت ...

خب با اینهمه بدبختی اول جون خودتون و بچتون مهمه بعد کارتون،فکر اون جاهارو نکنین.انشالله درست میشه.کار همیشه هست