2777
2789
عنوان

ریدم

98 بازدید | 7 پست

تصمیم گرفته بودم از یکم دی تغییر کنم 

رژیم بگیرم سبک زندگی سالم داشته باشم درس بخونم زبان بخونم ولی دیشب دیر خوابیدم امروز صبح ساعت ۷ از خواب بیدار شدم تند تند لباس پوشیدم یک کیک خوردم رفتم مدرسه نه ضد آفتاب‌ زدم نه موهامو شونه کردم 

خاک تو سرم عرضه هیچی رو ندارم 🤬😖🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول سعی کن خودتو دوس داشته باشی.نشد که نشد فدای سرت .از فردا شروع کن.یا ازهمین الان شروع کن

اینجوری نمیتونم خودم رو دوست داشته باشم الان یه دختر چاق و زشت و بدترکیب و بی عقل و تنبلم که فقط میخوابم 

البته نمره هام تا حالا همش بالای ۱۸ بوده از لحاظ درسی تنبل نیستم از جهات دیگه تنبلم 

اینجوری نمیتونم خودم رو دوست داشته باشم الان یه دختر چاق و زشت و بدترکیب و بی عقل و تنبلم که فقط میخ ...

ببین همش نکات منفی تو گفتی .خوبیاتو ببین .اینطوری ناامید میشی .همه چی رو ول میکنی.چند سالته؟

ببین همش نکات منفی تو گفتی .خوبیاتو ببین .اینطوری ناامید میشی .همه چی رو ول میکنی.چند سالته؟

۱۵ دهم انسانی ام 

درسام خوبه خدایی تو درس تنبلی نمیکنم صدمو واسه درسام میزارم ولی خب خودمم مهمم ظاهرمم مهمه روحیم هم قیافه 

دوست ندارم اینجوری باشیم 

۱۵ دهم انسانی ام درسام خوبه خدایی تو درس تنبلی نمیکنم صدمو واسه درسام میزارم ولی خب خودمم مهمم ظاهرم ...

خب عزیزم شما تو سن بحرانی طبیعیه از ظاهرت خوشت نیاد تغییرات هورمونیه همش.هم رو ظاهرت تاثیر داره هم کلافه و به هم ریخته ای .اصلا نمیدونی چته .به ۱۸برسی خوب خوب میشی . فقط از خودت زیادی انتظار نداشته باش.همین مسیرو خوب پیش میری .ولش نکن.فقط فقط فقط حواست به دوستات باشه یه وقت خدایی نکرده از مسیر عقب نندازنت عزیزم .امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره.