2777
2789

برای امتحان شیمی فردا شروع کنیم به خوندن اصلا استرس ندارم چون پارسال خودم رو برای این امتحان کشتم استرس کشیدم حالم بد شد امسال دیگه اصلا برام مهم نیست بلاخره داره تموم میشه درس و مدرسه😂😁ولی یه کوچولو استرس دارم اما عیب نداره دعا کنید بالای ۱۷ بشم

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

داش الان داری شروع میکنی😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا امتحان شیمی داری تازه شروع کردی؟😂

آره یه کم بلدم از هر فصل و ۱۲ همم شیمی دوازده از پابه هاب دیگه راحت تره.

ولی خب مهم نیست چرا استرس بگیرم پارسال کارم به بیمارستان کشید از اینری

آره یه کم بلدم از هر فصل و ۱۲ همم شیمی دوازده از پابه هاب دیگه راحت تره.ولی خب مهم نیست چرا استرس بگ ...

*از استرس

خیلی هم از اون وز نیافتادم خیلیا نمیخونن اصلا😂😂

ولی حواست باشه منم تا کلاس یازدهم تا حد مرگ خرخونی میکردم مشاور مدرسه و خانواده و ... بهم تذکر دادن که یکم اسون بگیرم به خودم ولی من دیگه خیلی اسون گرفتم نتیجه اش شد معدل 17 و نیم نهایی هییییییی

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

ولی حواست باشه منم تا کلاس یازدهم تا حد مرگ خرخونی میکردم مشاور مدرسه و خانواده و ... بهم تذکر دادن ...

بابا منم پارسال خیلی خرخونی میکردم اما اشتباه میخوندم روش خوندم درست نبود کلا توی ۱۰ و ۱۱ اصلا معدلم تا ۱۹ نیومد نمیدونم چرا با لینکه میخودم و درسم خوب بود زیستم همیشه توی این ۳ سال ۲۰ بوده اما خب درس های دیگه هم تاثیر داشت و اینکه نهایی های ۱۱ رو خیلی شل گرفتم شب امتحان خوندم خیلی معدلم افتضاح شد باید ترمیم کنم امسال امت امسال با اینکه خیلی نمیخونم ولی نمره هام بد نمیشه

بابا منم پارسال خیلی خرخونی میکردم اما اشتباه میخوندم روش خوندم درست نبود کلا توی ۱۰ و ۱۱ اصلا معدلم ...

اها خب من واقعا نتیجه میگرفتم معدل دهم 20 و یازدهم 19.65 

تو معدل یازدهمتو که نهایی بود چند شدی>؟

اها خب من واقعا نتیجه میگرفتم معدل دهم 20 و یازدهم 19.65 تو معدل یازدهمتو که نهایی بود چند شدی>؟

خوشبحالت من تا نهم بخدا معدلم ۲۰ بود اومدم دهم با اینکه میخوندم اصلا پیشرفت نمیکردم انگار درجا میزدم هوشمم خدا وشکر خوبه تست iq دادم از ۱۲۸ نمره کل ۱۲۷ شدم  ولی خیلی بابت معدلم‌غصه میخورم. یازدهم نمره هام از نظر خودم خوب نبود معدل نگرفتم تا ترمیم بزنم

اها خب من واقعا نتیجه میگرفتم معدل دهم 20 و یازدهم 19.65 تو معدل یازدهمتو که نهایی بود چند شدی>؟

امتحدان های یازدهم خیلی راحت بودن فقط فیزیکش سخت بود و اینکه من شل امتحان خونده بودم انتظاری نداشتم اما خیلی هم بد تصحیح کرده بودن من یکی از نمره هام ۱۹ میشد بهم ۱۴ داده بودن منم دیگه ترسیدم اعتراض بزنم همونم کم کنن

خوشبحالت من تا نهم بخدا معدلم ۲۰ بود اومدم دهم با اینکه میخوندم اصلا پیشرفت نمیکردم انگار درجا میزدم ...

اره بابا من واقعا میخوندم 

روشت اشتباه بوده همه چی که به آی کیو ربط نداره عزیزم

امتحدان های یازدهم خیلی راحت بودن فقط فیزیکش سخت بود و اینکه من شل امتحان خونده بودم انتظاری نداشتم ...

ببین شیوه ی امتحانای نهایی اینطوریه که واسه هر سوال جوابو باید شبیه متن کتاب بنویسی حتی اگر اونایی که از خودت مینویسی درست هم باشه بازم نمره نمیدن احتمالا نمره ی 14 ات که میگی اینطوری شده

امتحان تاریخ معاصر چطور بود خیلی ریز و مفهومی سوال داده بودن یا نه ؟ من واقعا بدم میاد از این کتاب خیلی هم حجم بالایی داره