2777
2789
عنوان

روز مادر و دعوا

174 بازدید | 8 پست

سلام

18سالمه و امسال 12م هستم یک سری مشکل با مادرم دارم و در این زمینه از شما راهنمایی می خوام

قضیه بیشتر مربوط به درس و مشقمه،اول سال من یک غلطی کردم رفتم قلمچی ثبت نام کردم و به دلایلی تصمیم گرفتم دیروز برای اولین بار آزمون رو شرکت نکردم و از دیروز مادرم یک سره داره باهام دعوا می کنه که بابات 8میلیون پول قلمچی داده و تو حتی یک آزمون هم شرکت نکردی بعد زنگ زد به بابام که بیا بچت از اول سال آزمون ها رو شرکت نمی کنه پولمون رو ریختیم دور بعد زنگ زد به خالم بعد به مادربزرگم و ...جالبیش اینه من دو هفته قبل از آزمون دیروز باهاشون هماهنگ کرده بودم که به این دلایل من این آزمون رو استثنا شرکت نمی کنم و اونا هم موافقت کردند اما نمی دونم چیشده الان از این رو به اون رو شده

سر این موضوع با مادرم دعوام شد بعد بحث جلو کشید که گفت من بخواطر تو امسال هیچ جا نرفتم و زندگیم رو جهنم کرده در حالی که تمسال بیشتر از هر سالی داره مهمانی میره،یه دایی دارم،از سال 96 حتی تماس تلفنی هم با هم نگرفته بودند نمی دونم چرا امسال حس خانواده دوستیش گل کرده امسال که کنکورمه 4 دفعه با همین داییم که باهاشون دعوار داریم رفت و امد کرده،یه دایی دیگه دارم فقط این ماه 3 دفعه باهاش رفت و آمد داشتیم،اول مهر یک هفته رفت سفر،او تابستان یک ماه رفتیم خونه خواهرش و در کل هفته نیست که مهمونی نداشته باشیم اجازه هم نمیده من تنها خونه بمونم

بعد بحث سر باشگاه شد،پاییز مادرم میگفت برو باشگاه اما من چون تا ساعت 3 مدرسه بودم فرصت نمی کردم الان که مدرسه تموم شده بهش گفتم می خوام برم باشگاه اما میگه کنکور داری حق نداری بری

سر این مباحث و مباحث دیگر باهاش دعوام شد و صدامو بردم بالا الان هم ازم ناراحته هر کاری هم می کنم آشتی نمی کنه فردا هم روز مادره الان من چکار کنم؟

یه کادو بخر با یه شاخه گل براش شعر بخون بغلش کن ببوسش 

ازش معذرت بخواه زانو بزن و معذرت خواهی کن بعد تو چشاش زل بزن 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پشمام پسرا هم با مامانشون دعوا میکنند؟😂داداش من با ۲۰ و خوردی ای سال سن فقط چاپلوسی میکنه۲ دقیقه زب ...

ولا ما هم اکثرا چاپلوسی ی کنیم ولی ایندفعه خیلی ناراحت شده هر چی می گم ببخشید غلط کردم ول نمی کنه

خب هرکاری کردم بازم ول نمی کنه،می خوام واسه فردا سورپرایزش کنم اما نمی دونم چطوری

کادو گل شیرینی بغل 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
ولا ما هم اکثرا چاپلوسی ی کنیم ولی ایندفعه خیلی ناراحت شده هر چی می گم ببخشید غلط کردم ول نمی کنه

این مامان شما مشکل داره مثل مادر من واسه مسئله به این کوچیکی کل فامیلو خبر کرده به نظرم شما هم محل ندین بهش