2777
2789

دارم میمیرم حیف موهام تا زیر باسنم بود 

بلند و خرمایی ...

تا رو بازوم چیدم😔😭💔

حیف حیف حیف 

مثل چی پشیمونم...

تورو خدا راه حل بگید برای زود بلند بشه 

خیلی ریزش مو داشتم چیدم تا درست بشه 

مو خوره هم داشتم هرچی نوک گیری کردم درست نشد البته هنوزم داره ها ولی خب بهتر شد

گریم گرفته ،لطفا یجوری آرومم کنید

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از اینکه بچینی باید فکر اینجاشو میکردی

دیگه چیدم خیلی آسیب دیده بود 

ولی حیف چقدر صبر کنم تا بلند بشه😔

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

موی سالم خیلی بهتر از موی بلنده 

منم مثل شما موی بلند داشتم فقط جو گرفت منو کوتاه کردم تا شونه

ولی تا سال بعد که دو سال میشه کوتاه کردم دوباره اندازه قبل میشه

نگران نباش دوباره بلند میشه ،، من واس خودمو میخام تا کمرم دراز کنم نه بیشتر 

♡
والا هر موی بلندی خوشگل نیست. موهای سالم کوتاه از موهای بلند خشک و موخوره ای کم پشت خیلی قشنگتره

حالا خدا کنه زود بلند بشه 

قراره عرپس بشم ان شاالله 🥺

همیشه میگفتم عروس بشم با موهای بلند 😭

میفروختیشون حداقل

انقدر مو رو مگه میخریدن؟!

حتی با اینکه موخوره داشت؟!

بلند میشه دوباره غصه نخورببخشید چیدم برای کجای ایران هست این طور گفتن؟اخه مامیگیم کوتاه کردم

شیراز عزیزم😅😂

هیچی دوباره بلند میشه، سعی کن دیگه سشوار وو بابلیس و اتو مو اینا نزنی بهش برسی

اره با اتو مو موهامو نابود کردم دیگه هیچوقت اتو نمیکنم موهام رو 🥲

موی سالم خیلی بهتر از موی بلنده منم مثل شما موی بلند داشتم فقط جو گرفت منو کوتاه کردم تا شونهولی تا ...

توی دوسال تا کجا بلند میشه؟!

توی یکسال چی؟!

من رشد موهام متوقف شده بود ...

زرده تخم مرغ بزار

ژل الوورا بزن  . الوورا بخر . قاچش کن . پشت و رو ش رو هم بکن . بنداز تو آب گیر . ژله ای میشه کف میکنه . تو حمام یا جایی بریز رو سرت موهاتو جمع کن بالا ۳۰ دقیقه بزار بمونه . 

اب برنج 

آب پیاز

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰