2777
2789
عنوان

اصلا فکرشو نمی‌کردم همسرم اینطوری برخورد کنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزم. چه کار شرافت مندانه ای. افرین. خدا خیرت بده .ان شالله خدا برکت بده تو زندگیتون. واسه منم ...

😍

اتفاقا دیشب موقع آماده کردن غذا ها برای کسانی که بچه می‌خوام و به هرررر دلیلی ندارند دعا کردم که زودتر دامنشون سبز بشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
😍دلش بزرگه فقط غُرغُرو هست🤦‍♀️

طلقت نداره؟😅

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

طلقت نداره؟😅

نمی‌دونم چرا سر هر موضوعی بااااید غُر بزنه🤣🤣🤣

مثلا دیشب می‌گفت ظرف سالاد کوچیکه نمیشه هم زد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خودم هم زدم ، شد!!!!!!

من خودم تک فرزندم پسرم ارزوشه نی نی واسش بیاریم خودمم خیلی دلمه .ولی شوهرم راضی نمیشه فعلا. همش میگم ...

انشاالله شرایط اینطوری که مد نظر شوهرته پیش بره تا راحت به دومی رضایت بده🤭

نمی‌دونم چرا سر هر موضوعی بااااید غُر بزنه🤣🤣🤣مثلا دیشب می‌گفت ظرف سالاد کوچیکه نمیشه هم زد🤦‍♀️🤦 ...

مردا از این چیزا سر در نمیارن که😂 

غرغراشو به جون بگیر دیگه😉

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بین کارتن خواب ها و زباله گرد ها و چند تا هم بچه های کار سر چهار راه

🦋🦋🙃🙃🦋🦋❤️❤️❤️

قلبت خیلی مهربونه برام خیلی دعاکن❤️❤️❤️

برات آرزو می کنم که هزاران برابر شادی اونا شادوخوشحال باشی❤️

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

🦋🦋🙃🙃🦋🦋❤️❤️❤️قلبت خیلی مهربونه برام خیلی دعاکن❤️❤️❤️برات آرزو می کنم که هزاران برابر شادی اونا ...

ممنونم عزیزم 

انشاالله هر آنچه در قلب و فکرته برات اتفاق بیفته و به صلاحت باشه😍