2777
2789

اول اینو بگم که:

ما مدتی هست که واااااقعا از نظر مالی توی فشاریم

چند وقته که پروژه درست و حسابی نگرفتیم و عملا بیکار بودیم

از طرفی هم چک با مبالغ بالا دست مردم داریم و تا الانشم با فروش طلا و قرض گرفتن از نزدیکان تونستیم بگذرونیم 

الانم برای اینکه بتونیم چک بعدی رو پاس کنیم ماشینمون رو گذاشتیم برای فروش 😐😐😐😐

با این اوضاع مسلما برای یلدا کاری نمیتونستیم بکنیم😶

قبلا هم همسرم گفته بود چیزی لازم نداریم ؟ منم گفتم نه ، از قبل خوراکی کنار گذاشتم برای یلدا🤭

خلاصه دیروز غذا پختم و شب بردیم که پخش کنیم 

(بابام خیلی بی حوصله هست و در این موارد غُر میزنه ولی همسرم نه)

همش تو ذهنم بود که حالا همسرم میگه تو این اوضاع وقت این کار ها نبود و الان خرج اضافه هست و .....

ولی وقتی غذا ها تموم شد گفت خیلی ممنون که امشب نذاشتی حسرت یلدا تو دل این چند نفر بمونه 😍

از دیشب همش حرفش تو ذهنم تکرار میشه و راضیم از کارم🥳

البته از کارم که راضی بوووودم حتی اگه اخم میکرد 🤭

ولی اینکه راضی بود و خوشحال برام خیلی با ارزش بود👫

پ.ن:اکثر مواد غذایی و ظرف ها رو از قبل خریده بودم و تو خونه داشتیم، اگر میخواستم دیروز بخرم نمی‌تونستم 🥺

لطفاً برامون دعا کنید که به زودی بدهی ها رو تسویه کنیم و از این دوران به خوبی گذر کنیم😍

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

دمت گرم ♥️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چه کار خوبییی:/🥹

به امید خدا همه مشکلای خودتونم حل میشه💞💞

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا پخش کردید گلم؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

چه کار خوبییی:/🥹به امید خدا همه مشکلای خودتونم حل میشه💞💞

بله

همه امیدمون به خداست 

می‌دونم که حواسش به همه مون هست🥺

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ممنونمسلامت باشی گل

فدات بشم 🥹

قدر همسرت هم خیلییییی بدون دلش بزرگه خوشبخت و پایدار باشید🌱✨

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…