2777
2789

بهترین کود برای رشد گیاهان آپارتمانی

برای گلدان‌ ها جایی با نور مناسب و کافی انتخاب‌ کنید.

کاری‌کنید گلدان آب را طولانی تر در خود نگه‌دارد

برای این کار از کود هایی که خاصیت اسفنجی دارد استفاده کنید مثل ورمی کمپوست

برای گیاهان بلند بلند روزنامه بخوانید!

این کار دو مزیت دارد. اول اینکه دی‌اکسید کربن موجود در بازدم شما، چرخه تنفسی و گازی گیاه را بهبود می‌دهد. دوم، جایی که در آن راحت بتوان روزنامه خواند، می‌توان مطمئن بود که نور کافی برای رشد گیاه هم وجود دارد.

.

گلدان ها را اسپری کنید. آب هم بدهید.

آب جوشیده تخم مرغ آب پز

املاح معدنی سودا باعث رشد بهتر گیاهان می‌شود و بهتر است هفته‌ای یکبار به گیاه داده‌شود. آبی که تخم‌مرغ در آن پخته‌اید هم وقتی سرد‌شد برای نامین نیاز‌های تغذیه‌ای گیاه عالیست.

بلورهای یخ برای آبیاری گلدان ها

یخ را دور گلدان ولی نه در تماس با ساقه، روی خاک گلدان بچینید. یخ به آرامی آب می‌شود و یکنواخت و ملایم به گیاهتان آبرسانی می‌کند..

گیاهانتان را براق و درخشان کنید

گلدان را به موقع عوض‌کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قرص کود همیشه سبز برند واگروکسیر ایندفعه گرفتم، خیلی عالی نتیجه داد برای گیاهام، جوانه های کوچولویی هم دادند و ریزش برگ هاشونم قطع شده، تولید یه شرکت دانش بنیان ایرانیه که تازه وارد بازار شده، من که خیلی راضی بودم، اسم شرکت شونم سبز پالایش ساتراپ

اون خوبه چند میخری و چندگرمه

کود سه بیست یه کود تقویتی و کامل برای گیاهان هست که برند های مختلفی دارند. فروشگاه آنلاین اگری راز همه کود های مورد نیاز گیاه رو حتی برای گیاهان آپارتمانی در حجم و قیمت متناسب داره و میتونید به راحتی تهیه کنید و در کنارش مشاوره آنلاین رایگان هم دریافت کنید

نه من تو کار پرورش کرم خاکی و نولید کود ورمی کمپوست و ارگانیکماون کودی که مصرف میکنی شیمیاییه و خاک ...

سلام و درود. آبیاری غلط و انتخاب خاک نامناسب میتونه به مرور باعث سفتی خاک بشه اما مصرف کود های خانگی به خصوص هیومیک اسید نه تنها خاک رو سفت نمیکنه بلکه کمک به اصلاح بافت خاک میشه و ۱۰۰ در ۱۰۰ توصیه میشه که از هیومیک اسید برای اصلاح بافت خاک استفاده کنید. کارشناس فنی فروشگاه آنلاین اگری راز

گیاهان آپارتمانی هم همانند سایر گیاهان و محصولات کشاورزی نیاز به تغذیه کودی دارند و بسیاری از مواقع کمبود عناصر می تونه باعث تغییر رنگ برگ و حتی خشک شدگی اون بشه و این موارد رفته رفته ظاهر زیبای گیاه رو از بین میبره. فروشگاه آنلاین اگری راز این مشکل رو حل کرده و با داشتن ۷ نمونه کود خانگی با حجم کم و قیمت مناسب به بهبود تغذیه گیاهتون بهتون کمک میکنه.