2777
2789
عنوان

بابای پولدار یا شوهر پولدار❓

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست

بابای پولدار صددرصد بهتره البته درصورتیکه خسیس نباشه

من الان شوهر عمم پولداره به دختر عمم بهترین جهاز رو داد سه دنگ یه خونه هم کادو عروسیش داد بهش 

اصلا بابات پولدار باشه توی رفاه و آرامش نسبی بیشتری بزرگ میشی و حوصله و انرژی بهتری خواهی داشت و درنهایت با خانواده ای پولدار هم وصلت می‌کنی یا حتی میتونی مجرد بمونی تا آخر عمرت با پول بابات عشق و حال کنی و لذت ببری 

نه مثل من بدبخت که تو این خونه با این خانواده تباه شدم🤦🤦 از وقتی یادم میاد هرماه سر این چ.سس قرون حقوق کارمندی بابام جنگ بوده و هست و وام و قرض های بابام تمومی نداره!!

حتی اگه یه موقع یه شوهر پولدارم گیرم بیاد برام فایده نداره چون دیگه حوصله و انرژی هم برای زندگی کردن برام نمونده باقی 🤦💔

دوست من شوهرش پولداره ولی خرج نمیکنه.

پدرشم خیلی پولداره.  کادو روز عروسیش اپارتمان شیک بود.

کادو عقدش ماشین بود. کلی کمکش میکنه.

شب یلدایی براش  اوردن ک کمتر کسی ب چشم دیده.

۲ تا بچه داره کلا.

شوهرش پشم هم نمیخره براش

کلی طلا از مجردیش داره. 

پدر اگ پدر باشه. پدر پولدار بهتره.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای پولدار صددرصد بهتره البته درصورتیکه خسیس نباشهمن الان شوهر عمم پولداره به دختر عمم بهترین جهاز ...

درسته درک میکنم

ولی اگع خودت پولدار باشی ی پولدار بیاد سمتت بنظرم بیشتر بخاطر همون پوله نمیتونی دقیق بفهمی

ولی اگه معمولی باشی بیاد سمتت باید از روی دوس داشتن واقعی باشه

شما ب خاطر پول شوهر میکنی؟ارامش روحی و روانی. مادر شدن. مستقل شدن..... مهمه

نه پول مهمه ولی پولداری برام مهم نیس

شخصیت طرف برام ارجعیت داره و اینکه ب دلم بشینه

بتونم روش حساب کنم