2777
2789
عنوان

مامانم گفت شوهرت فقط ششصد داد برای روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 80 پست
همه جا مینویسی؟

مامانت چرا آنقدر پرتوقعه از شوهرت ؟ 

شاید خودش هدیه های گرون میده مثلا عیدی اینا زیاد میده بهتون یا تولد؟ 

البته حتی اگر اینجوریم باشه اون مادره و به بچش میده ، از بچه نباید انتظار جبران مساوی داشته باشه با وجودی که می‌دونه وضعتون همینه 

بد هم نیست ۶۰۰ خوبه که دادین 

من خودم شاغلم اینقدر نمیدم به مادرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر مامانم اردیبهشت‌ماه از دنیا رفتگفت حالا مامان من مرده نباید به اونم می‌دادی ولی جفت مادربزرگت ع ...

مامانت چقد بی منطقه ببخشیدا البته 

من چند ساله مادرشوهر و پدرشوهرم فوت شدن هنوز روز مادر و عید و اینا براشون بجای کادو خیرات میکنم 

مامانت سنشم بالا نیست که بگیم حواسش به حرفاش نیست😐هدیه رو که تحلیل نمی کنن به نظرم مستقیم و محترمانه بگو به مامانت 

واکنش مادرشوهرت به هدیه چیه؟ میتونی همونو برا مامانت تعریف کنی و سر بحثو باز کنی

تولدم تو دی ماهه.تولد داداشم بهمن ..تولد بابام بهمن از الان عزا گرفتم خودم کلا یه تومن و پونصد دارم ...

فقط یه چیزی رو میدونم و مطمئنم که درسته

شوهرت رو دریاب

رضایت اون مهمه

تولدم تو دی ماهه.تولد داداشم بهمن ..تولد بابام بهمن از الان عزا گرفتم خودم کلا یه تومن و پونصد دارم ...

چقدر ضعیفی مقابله کن با این رسم مسخره

من اصلا کادو تولد نمیدم به هیچ کدوم از افراد خانوادم

در شیرینی و باز کرد از دور علامت داد گفتم چیهگفت فکر کنم پنج شش تا شیرینی ام تو راه خورده ازشگفتم ما ...

توقع مامانت یکم بالاست 

یا پدرت خییییلی کم گذاشته میخواد این طوری بچه ها براش جبران کنن 

یا خیلی پر توقعش کرده به کم راضی نیست 

ناراحت نشیا اما مامانت اقده ی کمبودای زندگی با پدرتو از دامادش میخواد باورم نمیشه ی مادر۴۸ساله این حرکت مسخره و چیپی رو انجام بده.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چ مادری. خیلی عجیبه. شبیه مادرا نیس چرا🙄مادرشوهرم زودتر اومد گفت ی وقت چیزی نخرینا. اگ بخرین ناراحت ...

وای من روز مادر پدر که هیچی 

گیر افتادم با روز تولد هاشون

مامانم دی

بابا و داداشم بهمن

حتی شوهر خودمم دی 

من نهایتا برا شوهرم بتونم

آخه با یک و پونصد چجوری تو این گرونی بخرم 

😭

منم از مامانم ناراحتم 

مدام از داماد خالم میگه که برا یلدا هنهوچی براشون خریده آورده درست کنن 

منم یلدا نرفتم خونشون 

یعنی اصلا دعوتم نکرد 

دیروز عین جهنم برام گذشت😔

چون واقعاً توان مون همین قدر بودخجالت کشیدم

نبایدخجالت بکشی تواین وضعیت اقتصادی لطفم کردی هدیه دادی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید