2777
2789
عنوان

مامانم گفت شوهرت فقط ششصد داد برای روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 80 پست
صدای شکستن دلت تا اینجا اومد 🥲رویه تو عوض کن عزیزم محکم باش و در ظاهر بزن به خیالی

آره انگار خونشون یه هو خفم کرد

اون شب خونه مادر شوهرم بودم 

دقیقا بعد از شام قبل خوردن میوه و آجیل و....

گفتم من برم به مادربزرگمم سر بزنم

رفتم دیدم اونجوری 

دلم شکست

کلی به خودم فحش دادم چرا رفتم

امسال واقعا خیییییییییییلی تخت فشار مالی هستیم خیلی زیادمن خودم بیشتر از یک ساله گردش مالی نداشتم حت ...

کاردنیا برعکس شده

جای اینکه اونهابه شمابرسن، شمادارید این کارمیکنید

خانواده همسرمن ازدخترهیچ نوع توقعی ندارن، اینقدرهم بهش میرسن

مامان خودمم اینقدرعزت نفس داره حاضرنون خالی بخوره اما نگه من ندارم، بااینکه پدرش متمول بوده، اصلا متوقع نیست، هروقت کادو بدیم ناراحت میشه میکه برای خودتون هزینه کنید

این موارد به مامانت بگو ، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره انگار خونشون یه هو خفم کرداون شب خونه مادر شوهرم بودم دقیقا بعد از شام قبل خوردن میوه و آجیل و.. ...

🥲🥲

دیگه ازین ببعد سعی کن با خانواده شوهرت بیشتر باشی 

برو خونشون 

الکی بگو دعوت کرده بودن 

واقعا ببینن اونور بیشتری 

بعدش بیشتر تحویلت میگیرن 

وقتی رفتم خونشون دیدم همه دعوت کرده جز منبا اینکه چند تا کوچه فاصله دارم باهاشون یه جوری شدم

حالا شاید میدونست که خونه مادرشوهرتی چیزی نگفته خواسته اذیت نشی 

اما این کاراتو کم کن 

سوغاتی و هدیه تولد رو حذف کن

از منم انتظار داشتن ، هر دفعه ببرم 

خودم بیخیال شدم اولش سخت بود بعد عادت کردن 

الان فقط عیدی میدم و روز مادر 

اونم خیلی کم 

چون یه مدت ماهانه حتی میدادم به مادرم ،دیدم همه پررو شدن ، فکر می‌کنن وظیفه دارم ، کلا کنسل کردم 

هرچی بدی فقط انتظار ایجاد می‌کنی ، بگو شوهرم نمی‌ده تمام ، خودتم که شاغل نیستی انتظار بیجا دارن