2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید خانما

139 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من یه هم کلاسی دارم که خیلیم باهم صمیمی هستیم بعد اینکه سال دوازدهم هستیم. ما یه دبیر داریم که این دوست من خیلی دوسش داره به حدی که همش برای این دبیرمون کادو میخره برای هر مناسبت و اینا. البته دبیرمون هم خانم خوبی هستن بعد ما متوجه شدیم این بنده خدا بچه دار نمیشه اما خب اون دبیرمون نمیدونه که ما فهمیدیم. این دوستمم برای اینکه مثلا اون دبیرمون احساس ناراحتی نکنه هی به دبیرمون میگه من دخترتون هستم و منو مثل بچتون ببینید و اینا یعنی قصد بدی نداره فقط به قول خودش میخواد جای بچه اون بنده خدا رو پر کنه براش. اما من حس میکنم اینجوری هی داغ دل اون بنده خدا رو تازه میکنه. 

بنظرتون من اشتباه میکنم؟؟؟ 

لطفاااا جواب بدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر خود شیرینه دوستت😬 بستگی به روحیات دبیرتون داره.ولی کلا اشاره ای به این موضوع مستقیم یا غیر مست ...

نه اصلا اینطوری نیست. ما سه سال دبیرستان باهمیم و من خیلی میشناسمش. این دبیرمون رو واقعا دوست داره. والا من خیلی شناخت نسبت به روحیات دبیرمون نپارم دوستم بیشتر باهاش در ارتباطه و میشناستش

نه اصلا اینطوری نیست. ما سه سال دبیرستان باهمیم و من خیلی میشناسمش. این دبیرمون رو واقعا دوست داره. ...

میخوای با دوستت صحبت کن اینجوری دبیرتونم میفهمه داره بهش ترحم میشه و بیشتر اذیت میشه

میخوای با دوستت صحبت کن اینجوری دبیرتونم میفهمه داره بهش ترحم میشه و بیشتر اذیت میشه

بنظر شما به دوستم چی بگم؟؟؟ چون من بهش گفتم که اینجوری ممکنه اذیت بشه و همش بچه نداشتنش یادش بیوفته اما میگه من قصد بدی ندارم فقط میخوام جای خالی بچش با وجود من براش پر بشه. رسما میخواد یکاری کنه که بشه دختر دبیرمون 

بنظر شما به دوستم چی بگم؟؟؟ چون من بهش گفتم که اینجوری ممکنه اذیت بشه و همش بچه نداشتنش یادش بیوفته ...

بگو مهربونی تو ممکنه دلشو برنجونه کاری بهش نداشته باش هیچکی نمیتونه جای بچه ای که میخواست رو پر کنه.یا اصلا اگر بچه میخواست میرفت به سرپرستی بچه میگرفت. بگو تو خودت مامان بابا داری بسه این حرفا که فقط باعث رنجشش میشه

من سنم کمه ۱ ساله عقد کردم و هنوز عروسی نکردم شوهرم برای کار با همکارش متاهله رفته بود ی شهر دیگ بعد چن روز ک اومد خواب بود گوشیشو چک کردم با دوستش چت کرده بود...

من انقدر گریه کردم بیدارش کردم اول دوروغ گفت ولی بعدش گف بخدا دوستم گفته تو مخ دختره بزن ولی من ... چون ب من پا نمیده شوهرمم تو رودروایسی گیر کرده و رفته مخ دختره تو اتاق بزنه و چن باری ام بهش زنگ زده بود بعد بلاکش کرده زنه هم برا کار رفته بود اون شهر اونقدر گریه زاری کرد شوهرم تا من بخشیدمش ولی خیلی باهام خوب شد هر روز داره بهم ثابت میکنه ک دوسم داره منم دوسش دارم ولی هر روز ی شکی میاد تو وجودم چکار کنم فراموش کنم من فقط همین کارو میتونم انجام بدم ولی نمیدونم چطوری ببخشمش حسم اینه ک خیانت نکرده شما چی میگید؟