هردو اوکیه اما خب فرامرز تازگی خیلی بهتر شده و برا خودش ی شهرک به حساب میاد
به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :)) پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریالهای موردعلاقم جا مونده .. #مولتیفن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی نمیدونم چرا فرامرز بیشتر دوس دارم خونه خالم اونجاس
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
یه چیزجالب درموردمشهدبگم ...مشهدبه اون شکل بالاشهروپایین شهرنداره مثلاسجادبالاشهره ولی چسبیده به یه منطقه فقیروضعیف به اسم دستغیب یاوکیل ابادکه میگی اوایلش که نزدیک احمداباد وملک اباده بالاشهره ولی ته وکیل ابادداغونه ،،فرامرزم همینطوره خیام یکی ازمناطق بالاشهرومرفه ولی تهش به شدت فقیرنشین وداغونه😕