2777
2789

هردو اوکیه اما خب فرامرز تازگی خیلی بهتر شده و برا خودش ی شهرک به حساب میاد

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وکیل ابادم ۸ ساله 

خیلی خیلی راضیم فرامرز شلوغ تره البته بازم باید جای خوب هردوتاش بری 

هردو جای کخ خورده دارن 

اما چون فرامرز مرکز شهر تره گرونتره 

وکیل اباد خلوت تره من از سروصدا متفرم 

و اینکه این طرفا ویلایی بیشتر داره تا فرامز

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
محله امامت خوبه تو همین وکیل اباد ؟اصلا کدوم محل های وکیل اباد خوبه

شریف میگم رو دست نداره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من خودم صدف می‌شینم 

همون وکیل آباد در واقع خوبه 

ولی نمیدونم چرا فرامرز بیشتر دوس دارم خونه خالم اونجاس

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

کدوم شیک تره؟

یه چیزجالب درموردمشهدبگم ...مشهدبه اون شکل  بالاشهروپایین شهرنداره مثلاسجادبالاشهره ولی چسبیده به یه منطقه فقیروضعیف به اسم دستغیب  یاوکیل ابادکه میگی اوایلش که نزدیک احمداباد وملک اباده بالاشهره ولی ته وکیل ابادداغونه ،،فرامرزم همینطوره خیام یکی ازمناطق بالاشهرومرفه ولی تهش به شدت فقیرنشین وداغونه😕

ببین بهترین مزونا ارایشگاه ها وکیل اباده البته بعده احمد اباد🤣فرامرزم داره ها و چیزای خاص بیشتر ن