2777
2789
عنوان

🎀1 دی شروعی دوباره برای کنکور🎀

211 بازدید | 35 پست

هی دست دست کردم

هی شل گرفتم

هی برنامه ۱۶ ۱۷ ساعته نوشتم ولی دریغ از ۱ ساعت خوندن

هی گفتم نمیشه نخون 

اخه شما بگین بد تصمیمی گرفتم؟

آقا من با خودم میگم با پایه صفر که تست زدن معنا نداره..حداقل تشریحی عالی بخونم که به تراز ۹۵۰۰ نهایی برسم..نه که‌ تست و بدون کیفیت و نهایی هم نصفه‌ نیمه ببرم جلو 

انشاءالله ک میشه

تو خبر داری ک ثبت نام کنکور رو تمدید میکنن یا ن؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینجوری ام دقیقا

فقط برنامه ریزی الکی میکنم و به هیچ کدوم عمل نمیکنم.

البته ساعت مطالعه رو یهو از صفر به ۱۲ ۱۳ ساعت نمیشه رسوندا

رشته ات چیه؟ اگه یکی باشه رشتمون میتونیم رقابتی بخونیم باهم

منم اردیبهشت نمیخوام کنکور بدم نمی‌دونم تصمیمم چقد درست یا اشتباهه اما تا الان چیز زیادی نخوندم خیلی کم

تمرکزمو میخوام رو نهایی بذارم که تیر اگه درصدامم خوب نشد

ایشالا سال بعد فقط تستی بخونم اگه باز شرط معدل بود

چه غریب ماندی ای دل :)

منم اردیبهشت نمیخوام کنکور بدم نمی‌دونم تصمیمم چقد درست یا اشتباهه اما تا الان چیز زیادی نخوندم خیلی ...

بنظرم اردیبهشت و بده

واسه نهایی تا اسفند تموم کن

بعد فروردین جمعبندی کن 

اردیبهشت خودتو محک بزن

خداروچه دیدی

شاید شد:)

بنظرم اردیبهشت و بدهواسه نهایی تا اسفند تموم کنبعد فروردین جمعبندی کن اردیبهشت خودتو محک بزنخداروچه ...

صفرم تقریبا تا الان 

میترسم ناامید شم برا تیر هم خراب کنم 💔

ولی دوستمم میگه بده واقعا موندم

چه غریب ماندی ای دل :)

صفرم تقریبا تا الان میترسم ناامید شم برا تیر هم خراب کنم 💔ولی دوستمم میگه بده واقعا موندم

منم صفرم

ولی بدون اینو

اگه نهایی خوب بخونیم

کنکور حداقل ۲۰ میتونیم بزنیم

شانس تو امتحان کن