2777
2789
عنوان

🎀1 دی شروعی دوباره برای کنکور🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست
اگه کافینتیه ثبت کرده ک حلهولی سایت یبار بیشتر پول نمیگیرع الکی دوباره پول نده😐

میدونی چیه گلم آخه کل مراحل رو انجام داده و گفته سوابقت تایید نشده، ایقد فکرم درگیره نمیدونم چ کنم

ریز نمرات فرستادم براش میگ سوابقت تایید نشده و اینا و باید برم سایت درش بیارم و صد تومن باید بدی اگ رفتم

کافی نت معتبری هم هست

تو اطلاعی داری در این باره عزیزم؟

ایقد درونم پریشونه نمیدونم راه درست چیه

گفتم سر بزنم مدرسه سوابق رو درست حسابی ازش بگیرم

آخه قبلا اینجور نبود میگ جدیدا مهم شده

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی چیه گلم آخه کل مراحل رو انجام داده و گفته سوابقت تایید نشده، ایقد فکرم درگیره نمیدونم چ کنمری ...

میخوای فیلم آموزششو برات بفرستم خودت انجام بدی دیگ خیالتم راحته

ریز نمرات تو سایت هس تو فقط باید تایید کنی

ممنونم ازت بابت پاسخ دادنت🌸💚

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙