2777
2789
عنوان

🎀1 دی شروعی دوباره برای کنکور🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست
منم صفرمولی بدون اینواگه نهایی خوب بخونیمکنکور حداقل ۲۰ میتونیم بزنیمشانس تو امتحان کن

مرسی 

پس الان تو تست زیاد نمیزنی  این مدتو

تشریحی بیشتر میخونی؟

چه غریب ماندی ای دل :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی پس الان تو تست زیاد نمیزنی این مدتوتشریحی بیشتر میخونی؟

من

فقط نهایی میخونم

شاااید واسه هر درس فقط تستای کنکور سالهای اخیر و بزنم

ولی تالیفی نخ وقت شو دارم ته روحیه شکست بعدشو

آره تا 4 دی تمدید شد

وای خداروشکر 

سوابق تحصیلی رو باید از مدرسه گرفت،درسته؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ن نیاز نیس فقط برو سایت تاییدش کن

جدی‌؟

کافی نت ب من گفته تایید نشده و باید بره سایت، گفت اگ برات برم سایت هزینه داره دوباره و ممکنه اوکی بشه ممکنه هم نشه

منظورش چیه؟

میگ ریز نمرات باید وارد کنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
جدی‌؟کافی نت ب من گفته تایید نشده و باید بره سایت، گفت اگ برات برم سایت هزینه داره دوباره و ممکنه او ...

اگه کافینتیه ثبت کرده ک حله

ولی سایت یبار بیشتر پول نمیگیرع الکی دوباره پول نده😐