2777
2789
عادی نشده عزیزم اینا شاید سمت شما عادیه البته ببخشید

چه ربطی داره به سمت شما و سمت ما😃

حرفت مث حرف احمدی نژاد بود گفت از سر کوچه ما گوجه بخرید میده کیلو ۲۰۰۰ تومن 😃

یکم اخبارو دنبال کنید متوجه میشید چخبره تو 

معذرت میخوام حرفتون مثل دلداری دادن به خودتون بود

😃😃😃امین اگه خدا بخاد فقط وفادارا رو حفظ کنه فک کنم نصف جمعیت منقرض میسن😂

واقعا خیلیا ترجیح میدن از تنهایی بمیرم تا گیر یه گوهی بیوفته ک بعدش دیگه دوستشون نداشته باشه و خیانت ببینن

من ترجیح میدم از تنهایی بپوشم تا با یه خائن شوهرم باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی داره به سمت شما و سمت ما😃حرفت مث حرف احمدی نژاد بود گفت از سر کوچه ما گوجه بخرید میده کیلو ...

دقیقا انگار همه خائنا توی اقوام و خانواده ما هستن اونا پاک پاک 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقا انگار همه خائنا توی اقوام و خانواده ما هستن اونا پاک پاک 🤣

😃😃😃 ادم باید واقع بین باشه 

دیگه کار از این حرفا گذشته کافیه یه سر به مشاوره ها دادگاه یا اصن همین تاپیکای سایت بزنی 

امیدوارم هیچ زنی خیانت نبینه ماهم از خدامونه نباشه 💚

واقعا خیلیا ترجیح میدن از تنهایی بمیرم تا گیر یه گوهی بیوفته ک بعدش دیگه دوستشون نداشته باشه و خیانت ...

با همجور مردی میشه ساخت بجز خیانت کار بنظرم

ولی بعضیا بخاطر بچه و شرایطشون مجبورن واقعا

😃😃😃 ادم باید واقع بین باشه دیگه کار از این حرفا گذشته کافیه یه سر به مشاوره ها دادگاه یا اصن همین ...

دقیقا 

قبول این واقعیت بهمون کمک میکنه که تا حد ممکن جلوی خیانت رو بگیریم یا حداقل سعی کنیم 

نباید گارد داشته باشیم بهش که 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم چه ربطی داره الان اکثر آدما دارن بدون عشق و دوست داشتن ازدواج میکنن.مگه یکیو دوست نداشته باشی ...

اخه سوال منم همینه شادمهر چه نیازی ممکن به اون زن داشته باشه ؟ ی نفر با موفقیت شادمهر چرا باید خودشو اثیر تاهل کنه اگه علاقه نباشه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

امین فردین هر چی گفته درست دراومده.کجا دروغ میگه.هر چیزی میگه اتفاقا بعد چند وقت میفهمی آره درست گفت ...

امین فردین هرچی درست گفته باشه با طرف زد و بند کرده واسه بالا بردن پیج اون بقیه اشم دروغه واسه شایعه درست کردن ...

مثالش شیما استایل ...

گفت طلاق گرفته در حالی که نگرفته بود !

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اخه سوال منم همینه شادمهر چه نیازی ممکن به اون زن داشته باشه ؟ ی نفر با موفقیت شادمهر چرا باید خودشو ...

ربطی نداره میتونه بخاطر فراموش کردن عشق قدیمش یا ساختن یک زندگی جدید باشه

چه ربطی داره به سمت شما و سمت ما😃حرفت مث حرف احمدی نژاد بود گفت از سر کوچه ما گوجه بخرید میده کیلو ...

تعریفت از عادی بودن چیه؟ اینکه یه چیزی بین مردم قبحش بریزه 

الان کسی که خیانت میکنه میگه من دارم خیانت میکنم ؟نه 

میدونم زیاد شده ولی عادی نیست

تعریفت از عادی بودن چیه؟ اینکه یه چیزی بین مردم قبحش بریزه الان کسی که خیانت میکنه میگه من دارم خیان ...

میتونی وارد جامعه بسی و ببینی چجوریه 

اینکه یکم مراعات میکنن بخاطر قوانین و شرع دین هست 

اکه توجه کرده باشی هر کاری که خلاف شرع باشه کسی نمیاد داد بزنه بگه من دارم اینکارو میکنم 

روزی نیست که نشندیم خبر زن شوهر دار و مرد زن دار  بازم هر جدر دوس داری تعبیرش کن

کی میاد جار بزنه بگه من دزدی کردم یا یا ول حرام خوردم یا کارای دیگه ..فقط بخاطر ترس از قوانین و یه مقدلر مسائل عرفی جامعه وگرنه خیلی وقته که از لحاظ اخلاقی جامعه به تباهی کشیده شده 

بحثی نیست موفق باشید