2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون خواسته به کسی اسیب بزنینن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 101 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا برم براش طلسم جدایی بگیرم😐

وا ن این کارا خوب نیس

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
نمیخوام بگم فقط بدون خیلی زیاد باعث ناراحتیم شده

خب اگر این آسیب به زندگی یا مال شما ضرر نزده نباید اینکارو بکنی 

من که میترسم چون میگم شاید این بدی کردن من به اون آدم به قیمت خیلی چیزای دیگه تموم بشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مشکل همینجاست که فکر میکنید بقیه از شما پایین ترن

از تکبر نفرت دارم . هیچ کس از شما پایین تر نیست شما هم از هیچکس بالاتر نیستید تنها کسی پیش خدا از بقیه عزیز تره که ایمان و انسانیت داشته باشه همین نه ظاهر نه پول نه موقعیت 

پناه بر خدا چراااا؟

روانی بود از اول گیر میداد باید چادر سرت کنی در حالی که من محجبه ام ولی چادر ندارم همش بین من و شوهرم اختلاف مینداخت یه بار با دعوا اومدیم بیرون گفت از وقتی تو اومدی من دیگه روی بچم کنترل ندارم گم شو برو هولم داد

روانی بود از اول گیر میداد باید چادر سرت کنی در حالی که من محجبه ام ولی چادر ندارم همش بین من و شوهر ...

وای 

بعدش چی شد؟

چطور ادبش کردی؟

من اگه کسی باعث سقط بچم شه هر بلایی سرش میارم...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

کاری نکردی؟

من از حال رفتم دیگه همسرم منو بیمارستان و واقعا وقتی خبر سقطو بهم دادن دلم نمیخواست دیگه نفسم ادامه داشته باشه میخواستم بمیرم خیلی روزای بدی بود خدا نصیب هیچ کس نکنه

مشکل همینجاست که فکر میکنید بقیه از شما پایین ترناز تکبر نفرت دارم . هیچ کس از شما پایین تر نیست شما ...

خب اگه کسی اونجوری که شما میگین به خدا اعتقاد نداشته باشه چی 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

مثلا برم براش طلسم جدایی بگیرم😐

پس قید خدا رو بزن عزیزم چون کسی جادو میگیره برای کسی گناه کبیره س و خدا هرگز نمیبخشه 

در ضمن به عنوان کسی که سر و کارش با این حرفاس باید بگم اول از همه پای این موجودات رو به زندگی خودت بعد اون باز میکنی 

و چقدر از شما ترسیدم که واقعا چنین افکاری داری امیدوارم در حد همین فکردن باشه وگرنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وای بعدش چی شد؟چطور ادبش کردی؟من اگه کسی باعث سقط بچم شه هر بلایی سرش میارم...

هیچی فدات شم بعد 2 سال هنوز که هنوزه به شوهرم پیام میده به من توهین میکنه کامل قطع رابطه کردیم حتی نتونستم بهش 1 کلمه بد و بیراه بگم حرفایی توی دلم مونده که خدا فقط میدونه 

من از حال رفتم دیگه همسرم منو بیمارستان و واقعا وقتی خبر سقطو بهم دادن دلم نمیخواست دیگه نفسم ادامه ...

شکایتم نکردی؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

هیچی فدات شم بعد 2 سال هنوز که هنوزه به شوهرم پیام میده به من توهین میکنه کامل قطع رابطه کردیم حتی ن ...

کار خوبی کردی دل خودت رو چرکین نکردی 

مطمعنم فرزندت در پناه پدر هستش❤️

و خداوند هم عدالتش پا برجاست

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍