2777
2789
عنوان

کات کنم کار درستی کردم

105 بازدید | 14 پست

بچه ها من چند وقته با یه پسر دوستم 

پسر خوبی بود چند بار بهش بهش اصرار کردم اول رابطه که قبل من دوست دختر داشتی یا نه 

اونم گفت انگاری خیلی دوسش داشته دختره هرزه بوده بازم میخواسته اونو خلاصه که عاشقش بوده سرش سیگاری شده الکلی شده 

بهش گفتم بهش حسی داری گفت نه قیافش یادم نمیاد اصلا 

ولی فهمیدم دروغه

یه ماه بعد دوستی فالوش کرد بعدشم گفتم کیه گفت فامیله ولی من از اسمش فهمیدم 

تا اینکه دیروز از زیر زبونش کشیدم گفت نمیخواستم ناراحت شی فقط کنجکاو بودم

خلاصه که حالم خیلی بده 

دختره چقدر سطح پایین قیافه همه چی خودمو برتر میدونم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن اون هنوز عاشق اونه از من ب تو نصیحت تحربه داشتم اومد بی دلیل گف کات کنیم فهمیدم شبیش رفته بود با اون دیت برگشت ب من گف تورو خیلی دوست داشتم ولی عاشق اون بودم تورو میبوسیدم ولی اونو تصور میکردم خودشم یعالمه پشتش بد گفته بود گف جن.  دس فلان ولی بازم عاشقش بود گفتم جون مادرشو خورده بود ک اصلا بهش فکر نمیکنه من گفته بودم یدرصد بهش حس دارم برو گمشو من نمقخام باهات رل بزنم ولی گردن نگرف کات کن خواهر از اون دوس پسر درنمیاد خیلی بیخود کردی کتجکاو شدی 😒

کات کن اون هنوز عاشق اونه از من ب تو نصیحت تحربه داشتم اومد بی دلیل گف کات کنیم فهمیدم شبیش رفته بود ...

خدا لعنتش کنه خیلی وابسته ام کرد 

میخوای بیا خصوصی عکس دختره رو بفرستم ببینم چه عتیقه ای 

اره خواهر زشتا شانس دارن😂منم نمیگم زیبای خفتم ولی مثل اون خراب نبودم لیاقتشون همونان بیخیال😒😶

منم ریدم دهن پسره هرچی تونستم بارش کردم 🤣

عین کصخولا نگاه میکرد