یه چندنفر به عربا و ترکا ایران توهین کردند حقیقتا خیلی ناراحت شدم من خوزستان رفتم و جز عزت چیزی ندیدم از این ملت شریف چرا انقدر بعضیا عقده دارن به عنوان یه اصفهانی دستو پای عربا کشورمو میبوسم که جنگیدن واسه اون خاک
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
متاسفانه همینطوره ما ادم ها بخودمون رحم نمیکنی همش حس برتر بودن داریم ایرانی به افغان ها توهین میکنن ...
چقدر سطحی نگر یعنی مهاجر ایرانی با مهاجر افغان فرق ندارن مهارح ایران داره پول میبره ترکیه مهاجر افغان غیر بدبختی چی اورده چقد بدم میاد ایرانی رو با افغانی شپشو مقایسه میکنید
متاسفانه ما هم عربای بقبه کشور از ما بدشون میاد چون مارو ایرانی میدونن هم ایرانیا چون مارو عرب .خودم ...
ن بابا فکر میکنی دیگه خب از قدیم الایام حتی. زمان کوروش ایران از قومیتا مختلف پر شده بود اصلا این فکرو نکن ایران شهر به شهرش باهم نمیسازه به ما اصفهانیا هم توهین میشه ما انقدر بیسواد نیستیم که ترک یا عرب خودمونو با اونا مقایسه کنیم
یه بار رفتیم کربلا یه عرب خوزستانی با یه عرب عراقی دعواش شد چون عراقیه به عرب ایرانیه فوش داده بود ک ...
چون اجازه ندادند خوزستان از ایران جدا بشه استان نفت خیز ایران رو عراق برای خودش میخواست و فکر میکرد چون جمعیت عربها تو این استان زیاده راحت خوزستان رو تحویلش میدن نمیدونست کوچیک و بزرگ و زن و مرد وایمیسن جلوشون نمیذارن به هدفشون برسن .
اینارو از کجا میاری شما.یه چیزایی از رسما و کارای ما میگی که من تازه دارم از شما میشنوم.خجالت بکشید ...
عزیزم من نگفتم عربا...اتفاقا همین ی مدت پیش ی شیرازیه زنشو کشته ...فقط عرب نیستن فقط منظورم این بود که همه این دختر کشتن رو به عرب مختص دادن و خودشونو نمیبینن
من رفقام عربن ... چقدر تو مراحل زندگیم کمکم کردنچقدر احترامتو مراسمات مامن کوردم شوهرم لره اهواز ...
دقیقا منم دوستان عرب دارم و از خدامه بازم بیشتر دوست عرب داشته باشم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اقا من خودم میگم شمالی ید داره مشهدی بد داره ترک بد داره لر بد داره عرب بد داره اما خوبم داره ولی این وسط خواهشا افغانیا نیان جو بندازن بین هم وطنامون دعوا درست کننن
همین یکی دو سال پیش یه دختری به اسم مونا رو شوهرش سر برید تو اهوازخیلی وحشتناک بود خواهشاً تعصب نداش ...
عزیز من متاسفانه این مورد بجز تو خوزستان تو شهرهای دیگه هم اتفاق افتاده خبر مربوط به مونا رو خوندی خبر مربوط به رومینا اشرفی رو نخوندی ؟ دیگه کم بگو عربها اون دختر بیچاره شمالی بود . متاسفانه این وحشیگریها تو هر شهری ممکنه اتفاق بیافته
مهمان نوازی و دست و دلبازی عرب هارو هیییچ کجای کشور نمیبینید.من خودم فارس اهوازم .بخاطر شغل همسرم ش ...
منم آرزومه برم اهواز مهمون یک خانواده عرب باشم!
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.