2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم با بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 101 پست
چی بگم والا عزیزم من ی پاپ اسمیر انجام میدم درد دارم ببخشیدا تنگم هستم خیلی جراتشم ندارم اصفهان هستم

منم همینطورم تاحالا یبار پاپ دادم اونم ۴ تا دکتر بالاسرم بود بسختی گرفتن 

من ۳۱ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم بچه ندارم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه ای ندارم ولی دوستم انجام دادگفت دردش قابل تحمل واینکه ماه بعدش باردارشد درصورتی که دوسال اقدام بود لوله هاش بسته بودبا عکس رنگی بازشد ایشاالله قسمت شما

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

ایشالا عزیزم ک ب زودی باردار بشی عزیزم سن شوهر تاثیر داره رو بارداری یا ن

نه شوهرم مشروبو سیگار مصرف میکنه بخاطر همین مشکل پیدا کرده بیشتر ب تغذیه ربط داره تا سن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من تجربه ای ندارم ولی دوستم انجام دادگفت دردش قابل تحمل واینکه ماه بعدش باردارشد درصورتی که دوسال اق ...

فداتشم عزیزدلم🤍 منکه مشکلی ندارم نمیدونم این عکس رنگیو چرا برام نوشتن

شوهرم مشکل داره

ایشالا زود مامان بشی عزیزم

باردارم خدا بخواد سالم بیاد بغلم

بعد بیشتر بخاطر این گفتم چون سزارینی ها اکثرا چسبدگی رحم و لوله دارن ک خب خیلی خیلی دردناکه بدون بیهوشی براشون 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.