2777
2789
عنوان

بابامو میخوان بیمارستان اعصاب روان بستری کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 47 پست
یعنی واقعا بهتر میشه؟مامانم بخدا اینجور ادمی نیست ک فکر کنید از اول هم خیانتکار بوده ی عمره بدبختیار ...

بله ، انشاالله زود مرخص میشه

و تنها کسی که میتونه کمکش کنه مادرته ، پس باید مادرت به مشاوره خوب بره

آدم نرمال خیانت نمیکنه خلا روحی داره پس حتما باید بره مشاوره روانشناس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
برای پدری که پدری کردن و شوهر کردن رو نمی‌خواد انجام بده غصه نخور ما هم داریم هم خودشیفتگی روانی دار ...

😭😭😭عزیزم سخته بابای منم نه انچنان پدری کرد ن برای مادرم همسری ولی الان دلم ب حالش میسوزه میترسم بدتر شه و مارو بدتر عذاب بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارع قبل اینک حالش در این حد بد بشه و هذیون بگه دکتر رفتن دارو دهد ولی داروشو نخور تا الان کار ب اینج ...

خب همینم دلیل محکم تریه برا بستریش

چون این رفتاراشم باعث شده رو مامانت تاثیر منفی بزاره واون رابطه روبرقرار کنه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
بله ، انشاالله زود مرخص میشهو تنها کسی که میتونه کمکش کنه مادرته ، پس باید مادرت به مشاوره خوب برهآد ...

دقیقن مامانم تو این چندسال زندگیش هیچ محبتی ندید فقر محبت دارع

قبل اینک برن اینجا یعنی قبل اینک حال بابام انقدر بد بشه و هذیون بگه دکتر رفتن و دارو داد ولی داروشو ...

اره این اخلاقشون خطرناکه مادر شوهر منم پدر شوهرمو گلوشو گرفته بود که خفه کنه پدر شوهرم میترسید بخوابه اون روزا 

تو اون  لحظه میگن که قدرت بدنیشون بالا میره . 

چه دوران سختیه خدا بهتون صبر بده من قشنگ درکتون میکنم . 

برای چی زن متاهل بامرد چت داشته باشه مجازی وقتی شوهرش شکاکه. لابد بد نمیدونی

اینکه شوهرش بددله و ناراحت میشه با اینکه کار اون زن بد باشه فرق داره

من میگم تا وقتی صحبتای عاشقانه و... نداشته باشن مشکلی نداره

خیلی رسمی مثل دوتا همکار

الفاظ ادبی

چه مشکلی داره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بستری بدتر میشه من مادر شوهرم دقیقااا ابنجوری شده بود . بردنش دکتر یک دوره خیلی خراب شد ولی به مرور ...

عزیزم اگ بستری بدتر میکنه و دارو نمیخوره و تهدید ب مرگ میکنه باید چیکار کرد پس؟؟چ راه حل دیگه ای هس😭

میدونم اینم فقط گفت مجازی بااقاحرف زده ننوشته به چه صورت لابد یچی وسط بوده

آره اینم ممکنه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

میدونم اینم فقط گفت مجازی بااقاحرف زده ننوشته به چه صورت لابد یچی وسط بوده

اصلا هرچی ک بوده تموم شده رفته یا باید میبخشید یا طلاق میداد من نمیگم مامانم مقصر نیست ولی بابامم خودش مقصر این رفتار بود وقتی زنی چندین سال ب امید این تحمل میکنه ک یروز همه چی درست میشه خوب میشه ولی شوهرش کمترین توجه رو نکنه و بداخلاق باشه تو خونه حرف نزنه حتی حرف معمولی چ برسه حرف عاشقانع معلومه ک وقتی یکی دیگ پیداشه دوتا کلام محبت امیز بزنه ادم اشتباه میکنه هرچند الان مامانمم خودش خیلی پشیمونه درکل من جفتشونو مقصر میدونم و دلم ب حال جفتشون میسوزه

میترسم خیلی میترسم بابام خودش راضی نیس انگار ولی داروهم نمیخوره میگ من مشکل تدارم

دقیقا برای همین باید بستری بشن. مشکلش هم حاد نیست. یه دوره دارو می خوره خوب می شه. مطمئن باش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
آره اینم ممکنه

بابای من ی مدت تصادف کرد مامانم نزدیک دوماه ازش مراقبت کرد خداشاهده جای اینکه بیاد یکار کنه جبران کنه بدتر کرد ب مامانم تهمت زد ک تو با مغازه لباسفروشیه محله در ارتباطی درصورتی ک اونموقع هیچ خبری نبود...تموم وسیلهارو شکست مامانمو کتک زد حتی با گلدون زد تو سر مامانم..الانم ک مامانم با یکی حرف زده درسته مقصره ولی بابام خودشم مقصر بود ک کم گزاشت

بابای من ی مدت تصادف کرد مامانم نزدیک دوماه ازش مراقبت کرد خداشاهده جای اینکه بیاد یکار کنه جبران کن ...

نمیدونم شرایط سختیه

ولی تو بیمارستان روانپزشکی فکر نکنم خیلی خوب برسن، ممکنه اذیت شه