2777
2789
عنوان

بابامو میخوان بیمارستان اعصاب روان بستری کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 47 پست
چرا مجازی بامرد چت کرده اینم یه جورخیانته.. کم بی گناه نیس مادرت

عزیزم نگفت چت بد داشته که

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر من بستری شد خوب شد البته بخاطر تداخل دارو و حشیش اینجور شده بود

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

چرا بدتر بشه. اونجا داروهاشو مرتب می دن و خیلی بهتر می شه. اصلا نگران نباش. بیماری روانی هم مثل بیما ...

میترسم خیلی میترسم بابام خودش راضی نیس انگار ولی داروهم نمیخوره میگ من مشکل تدارم

خیانت مادرت باعث شک شده واسشپدرت بستری بشه بهتر میشهمادرت هم بره روانشناس تا درمان بشه

یعنی واقعا بهتر میشه؟مامانم بخدا اینجور ادمی نیست ک فکر کنید از اول هم خیانتکار بوده ی عمره بدبختیارو تحمل کرده و الان ی خطا کرده و خودش خیلی پشیمونه

بابات ممکنه بهتون آسیب بزنه

حتمن بستریش کنین

این که خودش نمیخاد طبیعیه بیمارای اعصاب وروان معمولا قبول ندارن مریضن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

برای پدری که پدری کردن و شوهر کردن رو نمی‌خواد انجام بده غصه نخور ما هم داریم هم خودشیفتگی روانی داره هم دو قطبیه،هم مشکلی جنسی داره هم پدوفیلیه به دخترانش لمس جنسی کرده من آزارم این اشغال رو با دستام خفه اش کنم زودتر بمیره.

وقتی این بنده خدا مشکل داشته چرا مادرتون این کارو‌کرده پیش یه دکتر دیگه ببرید اگه تشخیص اونم بستری ب ...

قبل اینک برن اینجا یعنی قبل اینک حال بابام انقدر بد بشه و هذیون بگه دکتر رفتن و دارو داد ولی داروشو نخورد الان حالش شده این 

همش تهدید ب مرگ میکنه مامانمو اعصبانی بشه یچی دستش باشه پرت میکنه سمتش میزنش

بستری بدتر میشه 

من مادر شوهرم دقیقااا ابنجوری شده بود . بردنش دکتر یک دوره خیلی خراب شد ولی به مرور خوب شد گفتن نباید از خونش بیرون بره دورش شلوغ نباشه . 

قرصاشو سر وقت بخوره کسی باهاش حرف تزنه اگه اونم حرف میزنه فقط تایید ش کنید . مخالف حرفش حرف تزنید که ناراحت نشه طفلی پدرشوهرم مدارا میکنه  . یه ۶ماهی طول کشید به حالت طبیعی طبیعی برگشت ولی الان خوبه 

داروهاش بموقع بخوره خوبه چون بیشتر خواب اوره ارامش اعصاب 

مادر شوهر من همین شهریور قطع کرد دبگه داروهاشو . ۱۴۰۲مریض شد . 

بابات ممکنه بهتون آسیب بزنهحتمن بستریش کنیناین که خودش نمیخاد طبیعیه بیمارای اعصاب وروان معمولا قبول ...

ارع قبل اینک حالش در این حد بد بشه و هذیون بگه دکتر رفتن دارو دهد ولی داروشو نخور تا الان کار ب اینجا کشید