2777
2789

قرص نوافن بخور

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوه بگیره فصل مزخرف پائیزو هر سال پسر من ۳ماه رو مریضه، خودمون هم یه طرف

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

منم تازه گرفتم نابودم شربت دیفن هیدارمین غرغره کن بعدش بخورش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

لعاب به دانه در سرآشپز پاپیون

مواد لازم برای۱ نفر

به دانه ۱ قاشق چای خوری

آب جوش ۱/۲ پیمانه

عسل به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- دانه میوه بهی یا به اصطلاح "به دانه" را از عطاری تهیه کرده و داخل یک ظرف در دار بریزید.

🔴توجه کنید دانه های به حتما باید کامل و بدون ذره ای شکستگی باشند.🔴

۲- آب جوش را به آن اضافه کرده و درب ظرف را ببندید و حدود ۱ ساعت استراحت بدهید تا دانه های به لعاب بیندازند.

۳- بعد از اینکه دانه های به کاملا لعاب انداخت ، ژل به دست آمده را از پارچه رد کنید.

این ژل را به تنهایی یا با مقداری عسل میتوانید ترکیب کنید و مصرف کنید.

سایر نکات

همینطور که تاکید کردم حتما چک کنید که دانه های به کاملا سالم و بدون شکستگی باشند.

این ژل برای درمان گلو درد بسیار عالی عمل می‌کنه.

لعاب به دانه دارای خواص فراوانی است و از گذشته در طب سنتی ایران برای بهبود گلودرد مورد استفاده بوده است. لعاب به دانه حاوی ترکیبات زیست فعال فراوانی است، یکی از این ترکیبات ساپونین است. ساپونین ها دارای خواص فراوانی هستند از جمله این خواص می توان به خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد سرفه، خلط آوری، ضد قارچی، آرام بخش، ضد التهاب و بسیاری از خواص دیگر اشاره کرد.

منبع :‌سرآشپز پاپیون