لعاب به دانه در سرآشپز پاپیون
مواد لازم برای۱ نفر
به دانه ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۱/۲ پیمانه
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- دانه میوه بهی یا به اصطلاح "به دانه" را از عطاری تهیه کرده و داخل یک ظرف در دار بریزید.
🔴توجه کنید دانه های به حتما باید کامل و بدون ذره ای شکستگی باشند.🔴
۲- آب جوش را به آن اضافه کرده و درب ظرف را ببندید و حدود ۱ ساعت استراحت بدهید تا دانه های به لعاب بیندازند.
۳- بعد از اینکه دانه های به کاملا لعاب انداخت ، ژل به دست آمده را از پارچه رد کنید.
این ژل را به تنهایی یا با مقداری عسل میتوانید ترکیب کنید و مصرف کنید.
سایر نکات
همینطور که تاکید کردم حتما چک کنید که دانه های به کاملا سالم و بدون شکستگی باشند.
این ژل برای درمان گلو درد بسیار عالی عمل میکنه.
لعاب به دانه دارای خواص فراوانی است و از گذشته در طب سنتی ایران برای بهبود گلودرد مورد استفاده بوده است. لعاب به دانه حاوی ترکیبات زیست فعال فراوانی است، یکی از این ترکیبات ساپونین است. ساپونین ها دارای خواص فراوانی هستند از جمله این خواص می توان به خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد سرفه، خلط آوری، ضد قارچی، آرام بخش، ضد التهاب و بسیاری از خواص دیگر اشاره کرد.
منبع :سرآشپز پاپیون