2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با دوست پسرش ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 114 پست
تا حالا هزار بار خواستم جدا بشم هر هزار بارم نتونستم

امیدوارم قدرتش رو به زودی پیدا کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به پای هم پیر شین

ممنونم گل

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
منم قصد ازدواج داشت ولی الان پیچوند من از کحا میدونستم

بابا چقدر تو غصه های الکی میخوری. باور کن خانوادت تهش چهارتا حرف بارت کنن و تموم میشه. تازه شاید حرفاشون حقت باشه. میخوان عبرت بگیری اشتباهو دوباره تکرار نکنی. چرا اینقدر از انتقاد میترسی؟ هرچی گفتن بگو اره اشتباه کردم تجربه شد چون بار اولیه که دارم زندگی میکنم و مثل همه آدما اشتباه دارم. بپذیر تا حرفا زود تموم شه. باهاشون یکی به دو نکن. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
دقیقا همین الانشم تو تلخی بی پایانم عاشقم بود تا عاشقش شدن ولم کرد

منطقی نگاه کنی به این قضیه پسره ازت۱سال کوچیکه،سنش هم کمه قطعانمیتونه زندگی تشکیل بده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

بابا چقدر تو غصه های الکی میخوری. باور کن خانوادت تهش چهارتا حرف بارت کنن و تموم میشه. تازه شاید حرف ...

من خیلی میترسم که چی بگن و خواهر بزرگم منتظر این بود ک این اتفاق بیوفته میدونم سرافکنده میشم 

اخه خانواده اونم میدونستن به شدت مذهبی بهشون نمیومد اهل پیچوندن یه دختر باشن چون مامانشم باهام حرف ز ...

تاوقتی پسرنخواد،کل دنیا هم بیاد ازدواج نمیکنه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣