2777
2789
عنوان

شیربهای من بیست میلیون میلیون بود بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا جایی که میدونم برای کمک به جهیزیه اسدر هر حال عقلانی نیست که داماد محکوم بشه

نه این پول رو میدن به پدر دختر خیلیم رسم مزخرفیه انگار دارن دخترو میخرن الان دیگه کسی شیربهانمیده مال چندسال پیشه 

چه رسم ها

همیشه بوده مخصوصا قدیم خیلی میگرفتن ، ولی واقعا ینی خونواده دختر انقد لنگ پول شیربهان؟؟ مگه دخترو میفروشن 

کم مونده تو این چند سال مجردی هم حساب کنم بگیرن، والا 

انگار آدم خودش گفته منو به دنیا بیارین😅

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

تا جایی که میدونم برای کمک به جهیزیه اسدر هر حال عقلانی نیست که داماد محکوم بشه

میخام نباشه اینجور کمکی😂😂آخه ۲۰ تومن پول یه سرویس قابلمه س

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

ولی این قشنگ مشخصه صفر اضاف شده 

ببر دادگاه راحت میفهمن

ببین مشکل اصلی چیه؟؟؟؟؟چرا بابات همچین شکایت هایی میکنه؟؟؟؟؟؟منظورش چیه؟؟؟؟؟

منو گرف زد از خونه بیرونم کرد درحالی ک شوهر من ۷۵ میلیون تومن بهش داد کمکش کرد خونه اجاره کرد با پولی ک خودش داش.

الان ک با من اینکارو کرد ماهم شکایت گردیم ازش ک پولمونو بگیریم اینم بدش اومده رفته این کارو کردع

تازه دوباره شکایت کرده ب عنوان تهدید ب قتل از من و شوهرم.

اون یکی دومادشم چون با ما لجه ب عنوان شهادت میره دادگاه

میترسم متهم بشیم الکی الکی

واقعااا

اره ،ببر حتما مفهمن ، حتی میفهمن چه تاریخی نوشته شده از رو جوهر خودکار

ای بابا...

اسم باباتو نوشته..

اره میتونن شکایت کنن.

ولی نوشته پرداخت خواهیم کرد...

ننوشته پرداخت خواهم کرد...

بعد اون چند نفرم که امضا کردن یعنی با اونا...

یعنی همه ی اونایی ک امضا کردن...

عزیزم هزار جور میشه این نوشته    چرخوند...

مهم ترینشم اینه بگید منظور ریال بوده... 

و اصلا واحد پول مملکت ریاله...

اگه اون صفرم بعدا اضافه کرده باشن ک میشه ۲۰ میلیون ریال...

فوقش دو تومن میگیرن ازتون

بعد پدرت محکوم میشه به جرم جعل مدرک