2777
2789
عنوان

تجربه آزار جنسی در کودکی ⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 46 پست
من بچگی کسی اذیتم نکرده بود ولی چند سال پیش وقتی دانشجو بودم،عصرداشتم پیاده راه میرفتم،چند تا پسر دب ...

اح چقد عوضی بوده موتور سواره مستقیم میرف زیر تریلی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بچگی کسی اذیتم نکرده بود ولی چند سال پیش وقتی دانشجو بودم،عصرداشتم پیاده راه میرفتم،چند تا پسر دب ...

اینا اصلا شامل این تاپیک نمیشه. کاش برای بقیه هم در این حد بود. از خوندن اتفاقاتی که براشون افتاده، اونم تو دوران پاک کودکی، قلبم درد گرفت واقعا.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

منم یکی از اقوام مادرم بهم تجاوز نیمه کامل کرد مادرم دید خودشو زد ب اون راه ولی خیلی بهم میگفت هرزه همش ۷ سالم بود

چندوقت پیش ب مادرمم تجاوز شد حسی نداشتم 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

توی آزار جنسی آقایون سکوتشون از خانوم ها هم بیشتره دیگه به سنی رسیدی که از حقت دفاع کنی ولی برای روا ...

متأسفانه همین طوره که ایکاش نبود 

اولین دلیل و مهمترین دلیل این اتفاق هم نبود پدر بالای سر بچه س بعدش اعتماد بی حد خانواده به نزدیکان و همسایگان هست 

جوری رو زندگی اثر میذاره که تا دم مرگ آدمو ولی نمیکنه

هر دروغی که می‌گوییم ما را به حقیقت بدهکار می‌کند و سرانجام؛ روزی، این بدهی، پرداخت خواهد شد...

آره یکی از فامیلای بابام

من کوچیک بودم منو مینداخت هوا میگرفت سینه مو گاز می‌گرفت جلوی چشم مامان بابام 

بعد منو دعوا میکردن که چرا وایسادی برو اتاق بازی کن 

بعد که بزرگ شدم خیلی ازش خجالت میکشیدم چون نگاه‌اش یجوری بود بمن 

الان فوت کرده ولی همش این سوال تو ذهنم هست اون حرکت چی بود 

اگه آزار جنسی بود چرا خانوادم هیچی نمیگفتن 

اگه شوخی بود چرا اینقد وحشیانه بود 

تجاوز حتما نباید جسمی باشه...گاهی یه ادم با زبونش جوری تورو آزار میده جوری لهت میکنه جوری خردت میکنه ...

این تاپیک درمورد تجربه آزار جنسی در کودکی هست و دنبال راهکار دادن برای آرامش قربانیان و یجورایی درس عبرت شدن برای خانواده ها هست تا بیشتر مواظب کودکانشون باشن 

برگشت به آزادی🕊

آره یکی از فامیلای باباممن کوچیک بودم منو مینداخت هوا میگرفت سینه مو گاز می‌گرفت جلوی چشم مامان بابا ...

متاسفانه گاهی اوقات ظرفیت کودک و بزرگسال رو خانواده ها متوجه نمیشن ، مثلا شاید از نظر خانواده شما ، تو درد و عذاب نمی‌کشیدم درحالی که بچه کوچیک ظریف هست و اشتباه دوم همیشه دعوت به خفا شدیم چه خودمون چه خانواده امون .

برگشت به آزادی🕊

متأسفانه همین طوره که ایکاش نبود اولین دلیل و مهمترین دلیل این اتفاق هم نبود پدر بالای سر بچه س بعدش ...

پدر همیشه توی ذهن کودک منبع اقتدار هست چه پسر چه دختر و باید کودک رو راهنمایی کنه که وقتی مورد آزار قرار گرفتی اطلاع بده، با کسی که اذیتت میکنه برخورد کن همین عبارات ساده توی ذهن بچه میمونن تا از حقش دفاع کنه 

از همون ابتدای تولد باید به بچه آموزش داده بشه درباره اندام خصوصیش مثلا:جلوی آدم های دیگه لباست رو درنیار، یسری کارتون هایی تهیه شده بود واسه بچه ها که آموزش جنسی میداد درباره همین موضوعات یمدت هم توی ماهواره پخش می‌شد ولی هیچوقت توی مدارس بهش پرداخته نشد ما کلی قربانی داریم که هیچکس از درد و رنجی که متحمل شدن خبر نداره ، همین تاپیکو ببینید.

برگشت به آزادی🕊

من فک نکنم تا ابد به کسی جز همین نی نی سایت بگم

یه روز دربارش نوشتم با جزئیات زیاد کلی گریه کردم و دوباره باهاش روبرو شدم اولین قدم برای رهایی ازش روبرو شدن باهاشه درحالی که همیشه فرار می‌کنیم ازش

برگشت به آزادی🕊