2777
2789
عنوان

تجربه آزار جنسی در کودکی ⛔️

1029 بازدید | 46 پست

این تاپیک جهت همدردی و استفاده از تجربیات افرادی هست که در کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفتن چون خودم هنوز یجورایی کنار نیومدم با این قضیه.

من از وقتی بچه بودم یکی از فامیل هام بهم آزار جنسی میرسوند اون زمان شیش سالم بود ، به بهونه یاد دادن دوچرخه سواری به اندامم دست میزد و حرکاتش ادامه داشت تا تو سن ده سالگی دیگه ادامه پیدا نکرد ، خانوادم متوجه نشدن من فقط گریه میکردم و میگفتم خونه این فامیل نمیخوام برم چندوقت پیش به مامانم گفتم اون منو اذیت میکرده خب مادرم فقط بهم گفت چرا به ما نگفتی و درمیون نزاشتی ،هنوز احساس میکنم همون بچه بی عرضه ام که صدام درنیومد 

شما اگه تجربه ای داشتید بگید چجوری کنار اومدید و الان حقتونو خودتون میگیرین؟

برگشت به آزادی🕊

من وقتی بچه بودم مستاجر بودیم صاب خونه یه پیرمردی بود به بهونه اینکه منو بعنوان نوه ش دوس میداشت میبرد همراش و تو یه خلوتی لبمو بوس میکرد هنوز که هنوزه چندشم میشه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنار نیومدم با اینکه الان ازدواج کردم و بچه م دارم... 💔

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

آزار جنسی که نه تجربه نداشتم ولی چون لپ داشتم همش لپامو میکشیدن حالا چ خانم ها چ اقایون واقعا بدم میومد از کارشون اذیت میشدم حتی یادم تو همون دوران بچگی دست رو لپام میزاشتم ک نکشن  انگار کسی ک لپ داره باید بکشن تا دردش بیاد!! واقعا ب شدت متنفرممم از اینجوری رفتارا 

منم یبار تو بچگی آزار دیدم💔نه به صورت غیر مستقیم.

کلاس سوم بودم.منو برد انباری و اونجا لختم کرد...

از طرفی رابطه اون با مامانم خیلی خوبه😭و اون برای مامانم مثل دخترشه اما برای من ازدشمن بدتره.هنوز جرئت نکردم به کسی چیزی بگم

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

یه بارم تو سن 10سالگی میرفتم مغازه و فروشنده پسرجوونی بود اونموق نامزد کرده بود بهم میگفت هرچی میخوای از مغازه چیز مجانی ببر ولی باید بذاری تو گردنت و لبات بوست کنم و یادمه به مادرم گفتم و دیگه هیچوقت از اون مغازه خرید نکردم و خونمونو عوض کردیم

اما اگه بعدا خدا بهم یه دختر بده مثل سایه دنبالش میرم هیجا تنها نمیذارمش که این ادمای حروم زاده بخان ...

بهترین کار رو میکنین.حتی پیش فامیل هم نزارین بمونه

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

منم یبار تو بچگی آزار دیدم💔نه به صورت غیر مستقیم.کلاس سوم بودم.منو برد انباری و اونجا لختم کرد...از ...

بمیرم برات💔

سعی دیگه بهش فکرنکنی و خط بزنی این موضوعو چون چیزیه که شده

سعی میکنم فکر نکنم ولی خب همش میاد تو ذهنم

آخه میدونی دو نفر بودن

فامیل نزدیک بودن

من خیلی بچه بودم

خیلی استرس کشیدم تو بچگی حال بد... 

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

متاسفانه آدمای مریض جنسی تو هرکشوری وجود داره خیلی هامون تو هرسنی مورد همچین آزاری قرار گرفتیم 

تو مکان های عمومی مثل مترو...

اون لحظه انگار آدم دچار شک میشه بغض جلوی گلوش رو میگیره انگار مغزت ازکار میوفته و قادر به تصمیم گیری نیستی حتی ممکنه اون خاطره بعد یه مدت تو ذهنت بمونه

خودت رو سرزنش نکن که چرا تو بچگی سکوت کردی

بنظرم بیایم به جای فک کردن به گذشته یاد بگیریم چه خودمون چه بچه هامونم جلوی همچین آزارهایی سکوت نکنیم تا طرف دفعه ی بعد همچین جسارتی پیدا نکنه

من وقتی بچه بودم مستاجر بودیم صاب خونه یه پیرمردی بود به بهونه اینکه منو بعنوان نوه ش دوس میداشت میب ...

منم یبار توی پارک داشتم بازی می‌کردم یه پیرمردی منو نمونده بود روی پاهاش و می‌گفت منم پدربزرگم و بوس کن لپمو بعد من یکم جیغ زدم و یه آقای جوونی اومد اون پیرمرده فرار کرد ، هیچوقت یادم نمیره پسره به مامانم گفت چرا حواست به دخترت نیسا فقط پی تلفن حرف زدنی چون مامانم یه قسمت دیگه پارک داشت تلفن صحبت میکرد

برگشت به آزادی🕊