mim8386 مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 عنوان عشقم رفته میخام برگرده 😭دوسش دارم | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 56 پست چیکار کنم داره دوروز میشه دارم میمیرم چیکار کنم😭😭😭 نگین فراموشش کن توروخدا نگین اینو من عاشقشم جونم بهش وصلعواسم دعا کنید توروخدا کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ دیروز | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزسفیدددددد عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 428 خاهر نگو نگو اینجوری من همینجوری اشکم بند نمیاد همینجوری دارم میمیرم نگین شماها اینجوری سوالی بود عزیزم فکر کردم رفته سفری جایی نمیخواستم ناراحتت کنم
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 پس برمیگرده نرفته ناراحته 😭بهم گفت رابطه ما تموم شده دارم دق میکنم نمیدونی دارم میمیرم کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 چیکار کنم برگرده من نمیتونم بدونش نمیتونم هرجا فکر کنید باهاش خاطره دارم بدونش دارم دق میکنم اون رفیقم بود عشقم بود بابام بود همه چیزم بود کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 دیروز بهم گفتم دوسم نداشتی گفت دارم نداشتم شب تا صبح بیدار نمیموندم بغض کرده بود میفهمیدم داره گریه میکنه کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
_کوالا_ عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 93 بهم دورغ گفت ک رفته خونه مامان بزرگش بعدش گفت رفتم استخر با دوستام منم دعوا شدید کردم پریشب اینم گفن ... نمیخوام نمک بپاشم ولی اینو میگم واسه بعد اگه اوکی شدینلابد گیر میدی بهش که دروغ گفتهخب آدمه اونم نیاز داره با دوستاش بیرون برهتو باید نقطه امنش باشی جوری که با خیال راحت همه چیو بهت بگه
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 نمیخوام نمک بپاشم ولی اینو میگم واسه بعد اگه اوکی شدینلابد گیر میدی بهش که دروغ گفتهخب آدمه اونم نیا ... اره دیگه من سگ اذیتش کردم هزار بار گفتم ببخشید نمیکنم بازم کردم چیکار کنم برگرده میترسم برم پیشش نیاد کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 585 بهم دورغ گفت ک رفته خونه مامان بزرگش بعدش گفت رفتم استخر با دوستام منم دعوا شدید کردم پریشب اینم گفن ... شما دوس پسرتون بود این حالتونِ من که همسرم بود زندگی و ایندم خراب کرد خیالش نبود مردا همشون همینن بی احساس
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 شما دوس پسرتون بود این حالتونِ من که همسرم بود زندگی و ایندم خراب کرد خیالش نبود مردا همشون همینن بی ... 😭😭😭😭 کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
مهربانوtakbano عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 121 خوب وقتی رابطه آزاد باشه ودر قید وبند ازدواج نباشید همینه دیگه تعهدی نیست واین دختره که آسیب میبینه در اولین فرصت برید مشاوره و رسمی کنید رابطه تونو حداقل صیغه.چون به نظر میاد فکر میکنه شما آدم شکاکی هستین وباید درمان بشین بعد ازدواج البته اگه فکرش درست باشه.بعدا سر این به مشکل میخورین حتما
_کوالا_ عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 93 اره دیگه من سگ اذیتش کردم هزار بار گفتم ببخشید نمیکنم بازم کردم چیکار کنم برگرده میترسم برم پیشش نیا ... بذار یکم بگذره هم اروم تر بشه هم دلتنگ بشهبعد برو سمتش و بگو متوجه اشتباهت شدی و این حرفااگه واقعا دوسش داری غرور و این چیزا رو ول کن
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 بذار یکم بگذره هم اروم تر بشه هم دلتنگ بشهبعد برو سمتش و بگو متوجه اشتباهت شدی و این حرفااگه واقعا د ... فردا میخام برم فردا میشه سه روز امروز زنگش زدم برنداشت کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 585 😭😭😭😭 چرا خودت وارد اینجور رابطها میکنی تا الان حالتون این باشه برای خودت ارزش قائل باش از مجردیت لذت ببر نه با این روابط
cristy عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 950 مثل آدم بنویس دیگه دوز پصره چیه😐😂 😂خشم میاد امیر شفیعی 🍻 پروفایلم را کپی ننمایید💔
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 332 چرا خودت وارد اینجور رابطها میکنی تا الان حالتون این باشه برای خودت ارزش قائل باش از مجردیت لذت ببر ... بابا مقصر منم من دوسش دارم چرا کسب نمیفهمه بگین چیکار کنم برگرده دوروزه نیست من عین مرده متحرکم کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1272 😂خشم میاد 😐😑 اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن