2777
2789
عنوان

عشقم رفته میخام برگرده 😭دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا کات کردین؟خب پیام بده بهش بگو بیا حرف بزنیم

تقصیر منه هربار رفت بیرون کوفتش کردم 

نمیاد میدونم دوسم داره چند وقته از کارم بیکار شدع عصابش خورده میخام فردا برم پیشش نمیدونم میاد یانه ولی حالم داغونه

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
زندگیمه😭😭😭ده ماهه باهمیم فردا میشه یازده ماه ماه دیگه میشه یکسال

منم همسرم همه یه زندگیم بود بیخیال من شد رفت دیگه پشت سرشم نگاه نکرد یک سال چند ماه منتظرش موندم التماسش کردم که بر گرده اما نیومد روزای سختی گذروندم ی شبایی تا سرحد مرگ گریه میکردم زار میزدم اما اون نیومد .....اون با رفتنش منو نابود کرد پیر شدم ولی نیومد 

زندگیمه😭😭😭ده ماهه باهمیم فردا میشه یازده ماه ماه دیگه میشه یکسال

منی که دو سال باهاشم از دیروز کات کردیم چی 

دلم میخاد بمیرم 😭😭😭😭😭 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

بهم دورغ گفت ک رفته خونه مامان بزرگش بعدش گفت رفتم استخر با دوستام منم دعوا شدید کردم پریشب اینم گفن بیا تموم کنیم خسته شدم بسه 

دیگه ن زنگم زده ن هیچی اگرم زده تلخ حرف زده ولی هنوز پروفایلامون سته هنوز فالو داریم دیروزم استوری غمگین گذاشت

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
منی که دو سال باهاشم از دیروز کات کردیم چی دلم میخاد بمیرم 😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭منم

الان میشه اکست؟

خاهر نگو نگو اینجوری من همینجوری اشکم بند نمیاد همینجوری دارم میمیرم نگین شماها اینجوری 

بهم دورغ گفت ک رفته خونه مامان بزرگش بعدش گفت رفتم استخر با دوستام منم دعوا شدید کردم پریشب اینم گفن ...

چند سالته

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

اگر میخاین بهم بخندین یا مسخره کنید لطفاً برین 

نکنیند اینجوری من حالم بده من دارم میمیرم دارم دق میکنم زندگیمه همه جا همه شرایط باهام بوده دارم میمیرم شما دیگه اذیتم نکنید