جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی سخته اوایل من تا یک سال اول خونه م خیلی داغون بود
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
فقط باید ب خودت و نوزاد برسی. اون کلی تایمتو میگیره.فقط غذای مثل آبگوشت اینا درست کن.ب شوهرت بگو کمکت کنه. اگر وصع خوب داری کمکی بگیر. افسردگی و ضعف و....تا یک سال
خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر میشود.
باید برنامهریزی کنی تموم شد عزیزم تا ابد همینه 😁حتی وقتی ازدواج کنه بازم رسیدگی مخصوص به خودشو داره
سه ماهش شد اوضاع دستت میاد
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.