2777
2789
عنوان

13 نحسه

105 بازدید | 17 پست

از وقتی 13سالم شد

فقط و فقط رنگ عذاب دیدم

تا الان که هفده سالمه

الان با خودم میگم فقط یه سال

از نوجوونیم مونده باید حالشو ببرم

ولی تجربیم و درس... 

باخودم میگم چرا باید همین یه سالو نصفش بخوابم نصفش درس بخونم نصف دیگش مدرسه باشم

نمیدونم چیکارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اینکه یه رشته خوبی قبول بشی  و اینده خوبی داشته باشه 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

خوب به نحسی ربطی نداره، این بازه زمانی teenage هستش که همه متفکران حوزه تربیتی معتقدن هرکی این رو خوب بگذرونه و با برنامه باشه برای بقیه زندگیش از بهره‌های این ذوره استفاده می‌کنه.

می‌تونی انتخاب کنی، الان تلاش کنی یا بعدا بیشتر تلاش کنی، چون زندگی هر روز کارهای خودش رو‌داره و اصلا فرصتی برای جبران نیست، هر روز و هر وقت کار مخصوص به خودش رو داره.

خب همه همینطورن

نه نوجوونای همسنم همه حالشو بردن

من عذابایی کشیدم که کمتر کسی کشید

اونم تو این سن

با این شدت

من وسواس فکری شدید داشتم

تا حدی که موهامو از ته زدم

غذا نمیخوردم

درسم افت شدیدی پیدا کرد

از هجده نوزده شدم 12.13

موجودات ماورایی که با این سنم میدیدم یه طرف

اینکه هیچ دوستی نداشتم و رابطم با خانوادم افتضاحه هم یه طرف

درد تجاوز یه طرف

اینکه تو مدرسه تحقیر میشدم و همه کلاس به چشم دشمنشون بهم نگاه میکردن یه طرف

فکر کنین کل سال برای یه دختر با احساسات لطیف

برای اینکه یه رشته خوبی قبول بشی و اینده خوبی داشته باشه

درسته ولی فقط یه سال دیگه با روحیات بچگیم میتونم زندگی کنم بخوام برای رسیدن به اینا تلاش کنم باید کل زندگیمو بذارم احتمالا

درسته ولی فقط یه سال دیگه با روحیات بچگیم میتونم زندگی کنم بخوام برای رسیدن به اینا تلاش کنم باید کل ...

کی گفته بعد از ۱۹ سالگی دیگه نمیشه روحیه بچگی داشته باشی؟ 

وقتی این ۱ سال خوب بخونی و یه رشته خوب قبول بشی در اینده یه شغل خوب و زندگی مورد علاقه تو داری 

با این چیزا خودتو گول نزن به این روتین تکراری درس خوندن ادامه بده فقط ۷ ماه مونده تا کنکور☺❤

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱