2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها حق زن تو ایران همین مهریه س.چاقو هم زیر گلو مردا نذاشتن خودشون قبول میکنن!

ولی این حق نیست، خریدن زنه.  ما انسان بودنمون رو میفروشیم در واقع

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مهریه واقعا چیز عجیبیه 

برای بیشتر آقایون ظلمه...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

مهریه حق زنه حتی اگر خیانت کنه و بنظرم این عادلانه نیس اون مرد رو نابود کرده تازه مهریه هم میگیره 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

آره دیگه زنه گفته من نمیخام طلاق بگیرم،شوهره گفته نمیخامش واسه همون قاضی گفته باید مهریه اشو بدی

مرد بیچاره !

خدا چنین زنی رو نصیب هیچ مردی نکنه و برعکس
خیانت اصلا توجیه نداره آدم چشمشو خون میگیره چنین چیزی ببینه

آره دیگه زنه گفته من نمیخام طلاق بگیرم،شوهره گفته نمیخامش واسه همون قاضی گفته باید مهریه اشو بدی

عوضش اگه مرد خیانت کنه زن بگه طلاق میخوام مهریه اش رو قسط بندی میکنن

دنیا به کتم ظالم هاست 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اگه فقط یه قانون باشه که نسبت به مردا بی عدالتی داشته باشه همینه

زن خودش و ی مهریه ای که پشتشه تو این قانون 

همونم کاری میکنید بردارن 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

ولی این حق نیست، خریدن زنه. ما انسان بودنمون رو میفروشیم در واقع

خریدن؟؟باشه هروقت بعد طلاق اموال مرد نصفش به همسرش رسید حق طلاق.حضانت..خروج از کشور.کار.تحصیل.دیه و ارث برابر. داشتیم بیاین بگین مهریه بده!

ببین همیشه اینطوره. زن خوب مهریه نمیگیره، زن بد زندگی رو به پاش میریزن 🤷‍♀️

همیشه همین بوده زنی که خوبه و بسازه سرش هزار بلا میاد بهش خیانت میشه آخرش بدون هیچی باید برگردن خونه باباشون. ولی همین زنای خراب آخرش مهریه هم میگیرن