2777
2789
تا تونستم تبدیل کردیمولی خب نزدیک یک سال پیش گرفتاری پیش اومد مجبور شدم چنتا تیکه رو بفروشم همش دارم ...

فدا سرت سلامتیت مهمتر از پوله 

انشاءالله بازم پول میاد دستت میخری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی هست

دولت یه زمین ۴۰۰ متری میده بهترین نقطه شهر.

به چهار نفر 

دوطبقه چهار واحد 

هر واحد ۱۲۰ متری

به هر نفر ۵۰۰ وام مسکن میده دز طول ساخت.

و میگه برید خودتون ب دلخواه درست کنید.

ما سال ۹۸ بهمون زمین دادن تازه مرحله اخر سفیدکاری عستیم بعد ۵ سال صاحبخونه داریم میشیم 

البته دوره ریس جمهور روحانی بود که ثبت نام کردیم

هر چی دستت رسید طلا بخر

از هرجا تونسی کار اضافه تر بکنید درآمدتون بیشتر بشه

من چند سال پیش هر چی پول کوچیک هم داشتم سکه پارسیان خریدم فکر میکردم چیزی نمیشه ولی تهش خواستم بفروشم دیدم همین کوچیا رو هم یه مبلغ خوبی شده

دولت یه زمین ۴۰۰ متری میده بهترین نقطه شهر.به چهار نفر دوطبقه چهار واحد هر واحد ۱۲۰ متریبه هر نفر ۵۰ ...

چه کاریه ! همونو نفری صد متر بده مردم تنها راحت بشینن . تپارتمانی کلا بده . باز دو واحد هم ک دیگه هیچی . بدتر

چه کاریه ! همونو نفری صد متر بده مردم تنها راحت بشینن . تپارتمانی کلا بده . باز دو واحد هم ک دیگه هی ...

عجب

خونه دوطبقه باشه

دو واحد طبقه بالا 

دو واحد طبقه پایین

بالاشهر

بازم ناراضی هستی تو این گرونی

همون بهتر مستاجر خونه های مردم بمونید.

هرچند الان ریپلای میزنی ده تا خونه ویلایی دارم.

عجبخونه دوطبقه باشهدو واحد طبقه بالا دو واحد طبقه پایینبالاشهربازم ناراضی هستی تو این گرونیهمون بهتر ...

چرا عادت کردید حمله کنید به مردم . یاد نگرفتید به نظر مردم احترام بذارید ؟! من دولت رو گفتم همونو اینکارو کنه .. همچین میگی ناراضی هستی انگار خونه رو دادی بمن و تشکر نکردم ازت !!😑 ینی چی همون بهتر مستاجر بمونید ؟!! الان به چیت مینازی؟!! چرا فک کردی خودت یه خونه داری و بقیه زیر دستت و مستاجرن 😑 حوصله بحث با امثال تو و غرور بیجای تو  نیس ..