2777
2789
شوهر من اینقد بهم خیانت میکنه هراز گاهی ب سرم میزنه منم برم خ راب شم تا شاید منم دوس داشته باشن ولی ...

منم شوهرم بهم خیانت کرده اولش که خیلی حالم بد بود به سرم میزد همون کارو با خودش کنم ولی من اصلا آدم این حرفا نیستم من اصلا شخصیتم یه جوریه حتی با مردا گرم هم نمیگیرم چه برسه به این کارا. خیانت شخصیت آدمو نشون میده اونم برای یک زن زشت ترین کاره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اعصاب آدم خورد میشه زنا گذاشتن مردا سوارشون شن تمام قوانین بنفعشونه قانون پشتشونه ی مهریست همجن ...

اتفاقا چون فقط دو سه درصد میگیرن نباید روش مانور بدیم. قوانین ایران درست نمیشه مگر اینکه خود ما زن ها بفهمیم به عنوان انسان حقمون بیش از این چیزهاست.

الان زن های کره ای که جنبش دوری از مردها راه انداختن اینقدر موفق بودن که مردها و حتی قانون کشورشون داره تابعشون میشه‌.

ما زن های ایرانی باید یه فکر اساسی به حال خودمون بکنیم، مردهامون به شدت وقیح و سودجو شدن ما هم صدامون درنمیاد

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
منم به چشم دیدم. مرد رفته با یه زن همه چی تموم و وفادار ازدواج کرده. نه تنها خیانت کرده بلکه کتکش هم ...

میدونی باید سنگ دل بود بعضی جاها اکثرا برای اینکه راحت طلاق بگیرن یا برای حضانت بچه ها مهریه رو میبخشن 

من یه خواهر دارم که شوهرش بهش خیانت می کرد بعد به خواست خودش خواهرمو طلاق داد مهریه چندانی نداشت ولی قاضی بعد طلاق بهش گفته بود چون خود شوهره طلاقش داده میتونی شکایت کنی وازش پول بگیری ولی خواهرم چون میدونست از اون مردیکه آبی گرم نمیشه وباز پدر بیچاره اش باسد بده صرفنظر کرد به خاطر پدر شوهرش

فعلا قانون اینه.مهریه هم نخوایم مردا پروتر از اینی که الان هستن میشن.قانون از اساس مشکل داره

باید از مردها دوری کرد، دقیقا همون کاری که زن های کره ای دارن میکنن 

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
اتفاقا چون فقط دو سه درصد میگیرن نباید روش مانور بدیم. قوانین ایران درست نمیشه مگر اینکه خود ما زن ه ...

با امثال اینا که همجنسامونن چه انتظاری داری؟

خارج اگه بخوان جدا شن اموال نصف میشه 

اگه خیانت کنه یکی از طرفین اموال میرسه به اون یکی!

خب قوانین سفت و سخت نی 

همش حقو داده مرد 

حتی تو دیه هم از مرد کمترین 

میگن نه قوانین اسلام برابریع 

اسلام خارج احتمالا فرق کنه برا ما لابد وگرنه کدوم برابری 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

میدونی باید سنگ دل بود بعضی جاها اکثرا برای اینکه راحت طلاق بگیرن یا برای حضانت بچه ها مهریه رو میبخ ...

مردها خیلی وقیح شدن، باید یه فکری به حالش کرد

میدونی باید سنگ دل بود بعضی جاها اکثرا برای اینکه راحت طلاق بگیرن یا برای حضانت بچه ها مهریه رو میبخ ...

اگه طلاق  از طرف مرد باشه. مرد باید نصف اموالشو که در طول زندگی بدست آورده به زن بده

با امثال اینا که همجنسامونن چه انتظاری داری؟خارج اگه بخوان جدا شن اموال نصف میشه اگه خیانت کنه یکی ا ...

اصلا کشورهای غربی و جهان اولی با ما خیلی فرق دارن، ما اینقدر عقبیم که حتی جای قیاس هم نداریم.

من میدونم الان خیلی ها بهشون بر میخوره ولی اکثر زن های ایرانی خیلی هول شوهرن. الان تاپیکهای سایت رو یه نگاه بندازی میبینی طرف دوست پسرش هر بلایی بگی سرش آورده اینم بهش چسبیده ولش نمیکنه. آخه یکی نیست بگه تو که قانون دست و پات رو نبسته، باهاش کات کن. به خدا آدم قرار نیست بدون شوهر بمیره، اونم اینجور مردا

مردا راحت میرن خیانت میکنن. خیانت تو مردا بیشتره

از همون اولم مرد تو خیانت راحت بوده. ولی الان وضع بدتره،توقع داره زن نصف خرج خونه رو بده،کار کل خونه رو بکنه. وظایف سنتیش رو انجام بده مثل یه زن مدرن هم مستقل باشه

اصلا کشورهای غربی و جهان اولی با ما خیلی فرق دارن، ما اینقدر عقبیم که حتی جای قیاس هم نداریم.من میدو ...

دقیقن همینه که میگی 

خدا میدونه من با این سن کم چقد اذیت شدم 

زنای ایرانی واقعا هول شوهرن 

زنای خارج چجور حقشونو گرفتن؟

با اعتراض 

شما قیمت دیه انسان و جنین و جنسیت هارو مقایسه کنید 

ارث رو 

بچه برای مرده اسم پدر تو شناسنامه مدرسه همجا 

مادری که یعمر بچرو زحمتشو گشید کجاست؟

بقیه قولنین بماند

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

از همون اولم مرد تو خیانت راحت بوده. ولی الان وضع بدتره،توقع داره زن نصف خرج خونه رو بده،کار کل خونه ...

دقیقا