2777
2789
با چیزای بی ربط سرتو شلوغ کن کم کم کلاستو ببر بالا خیلی اروم ک اعتراضی هم نکنهمثلا برو کلاس اشپزی کا ...

خیلی حرفات قشنگ بود عزیزم سه تا صلوات برات فرستادم ❤️

(:A__•~•__M:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم دوسم نداره و چون دیگه دلم قرص نیست هیچ محبتی و از جانبش قبول نمیکنم و نمی‌خوام مثلن محبت کن ...

از من ب تو نصیحت اگر دوست نداره باهاش ازدواج نکن

مطمئن شو از دوس داشتنش 

خب چی بگم بهش بگم من باور نمیکنم دوسم داری من همه محبت هات و الکی می‌دونم ؟ نمیشه به خدا

بله چرا که نه 

بگو من از حس تو نسبت به خودم اطمینان ندارم و احساس امنیت نمیکنم و دلایلتو‌‌ واسش توضیح بده تا واست توضیح بده تکلیف مشخص شه‌ ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

تو دوران نامزدی رابطه تا یه حدودی طبیعیه 

منظورم رابطه کامل نیست

اگه نمیخوای بهت نزدیکتر بشه که بینتون رابطه کامل اتفاق بیوفته باید بهش بگی

خیلی جدی

بگی از اینجا به بعد خط قرمز منه

یجور با محبت که یوقت فکر نکنه سرد شدی

بهت توصیه میکنم حتما رودر رو بهش بگی یه روز عادی که باهم رفتین بیرون

تو پیام یا حین اینکه کنارته برای کاری اصلا نگی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

نامزدی فک کنم همینه دیگه… نامزد منم تا ولش میکنم میچسبه بهم… اصن کنترلشون نمیشه کرد واقعا… تو هم نمیتونی کلا حذفش کنی این قضیه رو فقط براش محدودیت بذار بگو دیگه خیلی پیش نره

تو دوران نامزدی رابطه تا یه حدودی طبیعیه منظورم رابطه کامل نیستاگه نمیخوای بهت نزدیکتر بشه که بینتون ...

مشکل اینجاست همون ی زره ام نمی‌خوام دلم میخواست فقط در حد بغل باشه دوس ندارم حتی دستش بهم بخوره بدم میاد چندشم میشه خودمم می‌دونم عجیبه ولی نمی‌خوام با اینکه دوسش دارم خیلی ام دوسش دارم ولی دست خودم نی در حد بوص و بغل شایددد حتی تازگی بوسم می‌کنه هیچ همراهی ای نمیکنم ...

(:A__•~•__M:)