2777
2789
شوهر من اینقد بهم خیانت میکنه هراز گاهی ب سرم میزنه منم برم خ راب شم تا شاید منم دوس داشته باشن ولی ...

خراب بودن پتانسیل ذاتی میخواد اگر تمایلشو داشتی تردید نمیکردی پس بیخیال خواهرم این کاره نیستیم ما

چرا نمیفهمیدمن با مهریه مشکل ندارمبا مهریه دادن به جن.ده مشکل دارم

خب دیگه خودشون نوشتنش 

مرد خیانتکارم برخلاف انتظارت هبچیش نمیسه 

نیگن چهارشاهد مرد بیاد دخولو دیده باشه زنو میتونن براش حکم سنگسار بگیرن مردو نع

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خجالت نمی کشید انقدر بعضیاتون میگید زن خراب شانس داره و فلان داره...زن باحیا شانس نداره و ...تبلیغ خراب بازی میکنید؟

خاک بر سرتون . بجای این چرتوپرتا برید دوتا کتاب بخونید عقلتون بیاد سرجاش.

عزیزم تو حق انسانیتو ازت میگیرن با اردواج میدونی؟شروط ضمن عقد رو بدن تنصیف اموال بدن قوانین بنفع مرد ...

آروووم، الان سکته میکنی😐 منم منظورم همیناست. تمام حقوق زن رو از همون دوران جنینی تا لب گور میگیرن، بعد میگن بیا اینم چس پول، بزار تو جیبت صدات هم درنیاد. قوانین بربری

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
چرا نمیفهمیدمن با مهریه مشکل ندارمبا مهریه دادن به جن.ده مشکل دارم

این همه حق زنها ضایع شده ،یه بار هم اینجوری باشه چی میشه ،شوهرش باید روزی که این مهریه رو قبول کرده فکرشو میکرد

بعضی از خانما با اینکه حقشون حتی نمیتون نفقه شون بگیرن چه برسه بعد این خانم مهریه اش گرفته کلا دنیای ...

اره ما یکی تو فامیل داشتیم شوهرش انقدر اذیتش کرد دختره حتی لباساشو نتونست بیاره .جهازشم شوهره صاحب شد.مهریه و همه چی هم بخشید که فقط جداشه

آروووم، الان سکته میکنی😐 منم منظورم همیناست. تمام حقوق زن رو از همون دوران جنینی تا لب گور میگیرن، ...

والا اعصاب آدم خورد میشه 

زنا گذاشتن مردا سوارشون شن تمام قوانین بنفعشونه قانون پشتشونه 

ی مهریست همجنسامون فساری میشن بخاطرش 

همونم نمیدن کلا شاید دو سه درصد از زنا بگیرنش

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

خجالت نمی کشید انقدر بعضیاتون میگید زن خراب شانس داره و فلان داره...زن باحیا شانس نداره و ...تبلیغ خ ...

چه تبلیغی خواهرم،شوهر من شبا نمیاد خونه الانم که کلا نمیاد ،ینی شوهرم نمیدونه اون زن به غیر ازخودش با دیگرانم بوده ،اونوقت اون زنو به زن پاک خودش ترجیح میده،دیشب خدا شاهده حالم چقد بد شده بود تنها بودم مامان بابام اومدن

این همه زنا خیانت میبینن یه بارم مردا

با کمال احترام حرف مزخرفیه به نظرم

کار اشتباه اشتباهه 

نمیشه بگیم چون به زن ها خیانت میشه پس زن ها هم خیانت کنن عیب ندارع

کاربری دست 27 نفر میباشد    
گل گفتی ،مثلا من که از جونم مایه گذاشتم برای این زندگی چی نصیبم شده ،هیچی ،حلالش نمی کنم هیچ وقت زند ...

منم به چشم دیدم. مرد رفته با یه زن همه چی تموم و وفادار ازدواج کرده. نه تنها خیانت کرده بلکه کتکش هم زده و یه ریال مهریه نداده. همون مرد با صیغش ازدواج کرده و همون صیغه ۱۰ تا ۱۰ تا بهش خیانت کرده و تا سکه ی آخر مهریش رو هم گرفته

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ببین اینکه بگی یه زن بعد از خیانت نباید مهر داد

مثل اینه که بگی یه مرد باید بعد خیانت اموالش مصادره بشه

ربطی به هم ندارن

اینها یسری توافق موقع عقده

یعنی درستش هم اینه که موقع عقد مهریه پرداخت بشه چون بدهی مرد به زن به حساب میاد 

و حتی بعد مرگ هم وراث باید بدهی که مهریه هم شامل میشه رو بدن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️