2777
2789
عنوان

وای یاخدا این تَنگه یا تُنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگف بگو میشه کامل بگین

میفهمه وقتی اسنپ گرفتم دقت کردم ناراحت میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اره😂اسی بپرس داداش نداره من زنش بودم صبح تا شب میخندیدم😂

😅😅😅🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای اصلا به اونها فکر نکرده بودمبیچاره ها یعنی ته فامیلشون تنگه؟مثلا فاطمه فلانِ تنگ چه زشت😢😢

نصف مردا رو حش...ری میکنه این فامیلیشون😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

نصف مردا رو حش...ری میکنه این فامیلیشون😂😂😂

وای نه بخدا یه تن سبیل داره از این سیبل چنگیزی ها

حالا هنوز ندیدمش از عکس پروفایلش میگم

اشکال نداره دیگه قرار نیس ببینیشعوضش کنجکاویت برطرف میشه😂به ماهم بگو

😁😆یکار دیگه میکنم

وقتی خواستم بزنم میگم بنام اقای فلان تُنگ  اگر اشتباه بگم خودش اصلاحش میکنه

یابگم تَنگ ؟ چون بگم تُنگ میگه بهتر بزار اینجور فکر کنه

البته قطعا اگر مشکل داشت خب عوض میکرد

خاهراشو گفتم😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

با اجازه بزرگتر ها خودم بزرگتر ها تنگ بلههه😔😂بعدشم اهنگ کوچه تنگه بله عروس قشنگه بله پلی میکنیم با ...

واویلا😂😂😂

چ تَنگ تو تَنگی شد خداااا😆

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756