2777
2789
عنوان

يلدايي عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست
خواهر کوتاه بیا دیگه بیشتریا تف نمیندازن کف دست پسر و عروسشون حالا شب یلدا یه لباس و بوت میگیرن میشه ...

بدا اينارو خودمم ميدونما ولي هربار عكس يلدايي عروس واينارو ميبيبنم دلم خيلي ميگيره...دست خودم نيست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من تو محضر مادرشوهرم ی ۵ هزارتومنی مچاله کرد گذاشت کف دستک ب بابام نگاه کردم گفتم بلع اولین و آخرین پولی ک از خاندان شوهر بعد از ۱۵سال گرفتم همون بود. اگر شوهرت خوبه بمونین باهم بسازین اگر نه بچه دار نشو دیدین خوب نیستین جدا شین 

ولی مورد شما مهم نیست . من کلا ۳ماه عقد بودم خانواده شوهرم کلا زدن زیرهمه چی گفتن ما رسم نداریم امروز میفهمم همش از حرص و حسادت مادرشوهرم بوده الهی ک از اینم خطرتر بشه و لال از دنیا بره و خدا به زمین گرم بزندش چون حتی اندازه ۱دقیقه مکالمه تلفنی راه دورم واقعا ذات خوابشو نشون میده . 

اينم بگم خونه دادن به همسرم هزينه بازسازي خونه رو پدرشوهرم داره ميدهجهيزيه هم تمام وسايل هاي برقي و ...

وای اسی این همه امتیاز خوب اونا رو نمیبینی فقط هدیه یلدا رو میبینی عزیزم به این چیزا فکر نکن تواینستا هم نرو بیشتر این مشکلات امروزی مال اینستای لعنتی سعی کن داشته هات رو ببینی در ضمن لعنت به اونایی که تمام زندگیشون رو میریزن تو الک اینستا هیچ فکر نمیکنند که با زندگی دیگران چه میکنند موفق باشی

ماهم رسم داریم ولی درحد ی هدیه میارن 

میوه و اجیل و خوراکی تزیین شده و اینا خبری نیس😂 

من 3 سال نامزد بودم راه مون دور بود و همسرم مرخصیش میوفتاد اوایل دی نمیتونست شب یلدا بیاد خانوادشم ک شهر دیگه بودن نمیومدن ولی خودش وقتی میومد مرخصی هدیه م رو.می اورد 

در کل نباید خیلی سخت گرفت مخصوصا ک توی بقیه موارد براتون کم نزاشتن

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

دوست عزیز فرهنگ ها متفاوته و نباید ناراحت باشید... اما برای من هم که چند سال پیش عقد بودم خانواده همسرم رسم یلدایی داشتند اما رسم شب عید نداشتند، من به همسرم گفتم که عیدی برای من آماده کردید؟ گفت من تا حالا نشنیدم بعدش به خانوادش گفت و مادرش گفت ما رسم نداریم ولی کاش زودتر بهمون میگفتی و عجله ای بنده خدا همه چی آماده کرد البته کادو هم جدا خریده بودند و خداروشکر همه چی اوکی شد.

شما هم کاش از همون سال اول به همسرت میگفتی که برای جلوگیری از حواشی احتمالی باید شب یلدایی عروس بخرند و گرنه برای خودشون بد میشه

دوست عزیز فرهنگ ها متفاوته و نباید ناراحت باشید... اما برای من هم که چند سال پیش عقد بودم خانواده هم ...

من كلا شوهرم اينچيزا ازنظرش مسخرست هيچ اهميتي به اين رسومات نميده مخصوصا كه خودشونم رسم ندارن

بدا اينارو خودمم ميدونما ولي هربار عكس يلدايي عروس واينارو ميبيبنم دلم خيلي ميگيره...دست خودم نيست

خب نرو اینستا بخدا با چشم دیدم پشت بیشتر این یلداییا کلی دعوا و کینه و بی احترامی هست 

یا مثلا مادرشوهره عروسو اذیت میکنه کل سال دارن همو تیکه پاره میکنن شب یلدا یه گل و مانتو رو عکس میگیرن میذارن استوری قربون صدقه ی هم میرن

یا مثلا یکی پول همین دسته گل و لباسو از پسرش میگیره میره میخره بعد خودش میاره میده عروس

انقدر دوستت دارن حمایتتون کردن وقتی برات عقد لنچنانی گرفتن و کلی بهت طلا دادن یا خونه دادن پسرشون بازسازیش کردن چون دوست دارن شما در ارامش باشین یعنی براتون ارزش قائلن به نظرم که داری سخت میگیری و الکی خودتو ناراحت میکنی