2777
2789
عنوان

يلدايي عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست
خب نرو اینستا بخدا با چشم دیدم پشت بیشتر این یلداییا کلی دعوا و کینه و بی احترامی هست یا مثلا مادرشو ...

ميدونم چي ميگي ولي بازم چشم كه ميبينه آدم ناراحت ميشه حتا اگه بدوني همش ساختگيه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ميدونم چي ميگي ولي بازم چشم كه ميبينه آدم ناراحت ميشه حتا اگه بدوني همش ساختگيه

خب به شوهرت بگو هرسال شب یلدا با کادو و دسته گل بیاد خونه 

بقیه هم همینطورن پسره میخره خانواده پسره میدن عروس اسمش میشه یلدایی

من كلا شوهرم اينچيزا ازنظرش مسخرست هيچ اهميتي به اين رسومات نميده مخصوصا كه خودشونم رسم ندارن

من و همسرم هم درگیر رسومات نبودیم اما چون خانواده همسرم خیلی چیزها که به نفعشون بود رو رسم داشتند و چیزهایی که به ضررشون بود رو رسم نداشتند من سعی کردم برای عیدی خیلی جدی برخورد کنم.

به هر حال خانواده همسر شما در مورد بقیه چیزها کم نذاشتن شب یلدا هم حائز اهمیت نیست اما اگر براتون مهمه با همسرتون صحبت کردید در غیر این صورت سخت نگیرید.

آنقدر مسائل رو بزرگ نکن برای خودت 

کادوی یلدایی چیه من اصلا نمی‌فهمم

یلدا چه مناسبترین که کادو برای عروس ببرن؟

خیلی ها رسم ندارن 

زندگی خودتو از همین اول با بقیه مقایسه نکن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

گفتم گفت تاحالا نديدم همچين چيزي اولين باره ميشنوم

نمیدونم والا الان بگم همه میریزن سرم همیشه هم نباید بساز و کم توقع بود 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اينم بگم خونه دادن به همسرم هزينه بازسازي خونه رو پدرشوهرم داره ميدهجهيزيه هم تمام وسايل هاي برقي و ...

خو دختر خوب دیگه چی  شاید اون کسی که با یلدا یه کادو گیرش اومد جای دیگه کم گذاشتن تو که همه چی تمومی

خب رسم ندارن 

ولی اینهمه خوبی کردن برو تاپیکای مار شوهرم خواهرشوهرمو بخون قطعا نطرت عوض میشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

مگه خانواده عروس هم به داماد هديه ميده واسه يلدا؟

خوب اکثر جاها رسمه که پدر عروس مراسم عقد رو میگیره ولی برای شما خانواده داماد گرفته 

این جای اون نمیشه برات

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو