2777
2789

من مادرم فوت شده باردارم هیچکدوم از اعضای خانوادم بهم سر نمیزنن خواهر بزرگم تلفن اینا زیاد میزنه اما اصلأ خونم نمیاد ماهی ی بار شاید اونم میاد مثلأ خونمو تمیز میکنه ک ادی دین کرده باشه درصورتی ک وقتی اون باردار بود من همیشه هفته ای یکی دوبار بهش سر میزدم کاراشو میکردم

شما هفته ای یکی دوبار میرفتین که ایشون رو زیر دین خودتون بکنین؟

همین که تلفن میزنن هم خوبه. بعضیا اتیش میندازن توی زتدگی خواهرشون. باز حای شکرش باقیه. فکرتم مشغول این چیزا نکن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خودش بچه داره گرفتاره 

توقعت رو بیار پایین

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخش ولی واقعا نمیفهمم چرا بعضی از خانمای باردار انتظار دارن خانواده به خط در خدمت باشن بارداری بیماری نیست که آدم انتظار داشته باشه کسی بیاد براش تمیزکاری مگر کسیکه شرایطش خاص باشه و استراحت مطلق باشه که بازم نباید از کسی بجز شوهرش انتظار داشته باشه کلا انتظار گندمیزنه به رابطه ها احتمالا وقتی خواهر بزرگت باردار بوده شما مجرد بودی کاری نداشتی و رفتی کمکش و الان شاید خواهرت درگیر کار و بچه و‌شوهره و نمیتونه بیاد همینکه زنگت میزنه و جویای احوالته ممنون باش 

ببخش ولی واقعا نمیفهمم چرا بعضی از خانمای باردار انتظار دارن خانواده به خط در خدمت باشن بارداری بیما ...

من بارداری خیلی سختی دارم و استراحت داده دکتر بهم ولی خدا شاهد اصلأ انتظار ندارم کاری برام کنه دو سه بارم اومده ب زور کرده اصلأ نذاشتم کار کنه

عزیزم هر کس درگیر زندگی خودشه نباید توقع داشته باشی

من خیلی تنهایی کشیدم تو بارداریم بیرون نمیتونستم برم شوهرمم ولم میکرد ب امون خدا ۸ماهه صبح تا شب رو مبل خابیدم ب در و دیوار زل زدم شما بودی توقع نمیکردی از کسی؟؟؟

من بارداری خیلی سختی دارم و استراحت داده دکتر بهم ولی خدا شاهد اصلأ انتظار ندارم کاری برام کنه دو سه ...

خب پس این تاپیک و یاداوری کارایی که شما تو بارداریش کردی چیه؟  

شما باید فقط از شوهرت انتظار کمک و همکاری داشته باشی احتمالا خواهرت باید هرازگاهی به پدرتم سر بزنه و‌یه دستی به سر و گوش خونه اونم بکشه بهرحال دیگه مادرتون نیست و اونم نیاز به مراقبت داره شما فکر کن خواهرت از طرف جفتتون میره اونجا بهرحال شما اگر باردار نبودید وظیفه شمام بود که‌برید پیش پدرتون دیگه 

از طرف دیگه شاید داره مراعاتتو‌میکنه الان فصل ویروس و سرماخوردگی و کروناست شمام که بارداری شاید میترسه بیاد مریضت کنه وگرنه خواهر بزرگتر مثل مادر آدم‌ میمونه 

من خیلی تنهایی کشیدم تو بارداریم بیرون نمیتونستم برم شوهرمم ولم میکرد ب امون خدا ۸ماهه صبح تا شب رو ...

چون از همسرت عدم توجه و بی محبتی دیدی دنبال توجه و محبت بیرون از خونه میگردی و این اشتباهه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب پس این تاپیک و یاداوری کارایی که شما تو بارداریش کردی چیه؟ شما باید فقط از شوهرت انتظار کمک و هم ...

ن چون قبلأ تاپیک زدم ک هفته ای ی بار میرفتم خونه خواهرم همه گفتن تو درک و شعور نداشتی ک میرفتی آوار میشدی رو زن حامله خاستم بدونید من اوار نمیشدم سربار نمیشدم هم میرفتم سر میزدم هم کاراشو میکردم خاستم واضح نوشته باشم وگرن خدا از دل من آگاهه ک هیچوقت نخاستم بیاد اینجا نظافت کنه برام این تنهایی خیلی بهم فشار اورد از سمت همه همه تنهام گذاشتن چشمام ب در بود یکی فقط میومد من از این تنهایی دربیام 

چون از همسرت عدم توجه و بی محبتی دیدی دنبال توجه و محبت بیرون از خونه میگردی و این اشتباهه

اون تو کارای خونه خیلی کمکم کرد هرکار گفتم کرده تا حالا از دستشویی شستن گرفته تا کارای دیگه محبت بهم کرده ولی خب صبح تا شب خونه نبود دو ساعت در روز میاد خونه کاری باشه میکنه غذاشو میخوره میره 

اون تو کارای خونه خیلی کمکم کرد هرکار گفتم کرده تا حالا از دستشویی شستن گرفته تا کارای دیگه محبت بهم ...

چون گفتی منو ول کرده به امون خدا گفتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)