2777
2789
عنوان

بهترین متن تبریک روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی دیگه هم میخوام بنویسم😂

مادرم، تو مثل ستاره‌ای در شب تاریک می‌درخشی، راه را نشان می‌دهی و دل را روشن می‌کنی. روزت مبارک، عزیزترین نور زندگی‌ام

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

مامان 

میگم مرسی که بخاطر ما از خودت گذشتی 

مرسی که همیشه سهم غذای خودتو به ما دادی 

مرسی که بخاطر ما از لباس خریدنت و خرید های اجباریت گذشتی 

من تو بغلت بهشت رو دیدم مامان 🥲♥️

مامان سلام پاک کن من امروز دوباره گم شد تو کلاس
اون پاک کن قشنگه، اونی که از آقای معراج خریدی برام. 
اونی که روش خرس داشت. 
میشه برام یه کتلت کوچولو درست کنی؟ بگی بفرما، این قد خودته، مال تو، بخور، زود بزرگ شو، غصه نخور، بعد یه پاک کن عین همون بدی و بگی دوتا خریدی چون میدونستی بچت هر چی دوست داره گم میکنه. 
اما دیگه تو هم معجزه هات ته کشیده مامان، ضرر کردم که بزرگ شدم مامان، ضرر کردم مامان
 روزت مبارک مامان آسمانی ام😔

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭

متن پیامک برای روز مادر به نظر من این قشنگه: 

مادر، از نگاه تو همه جهان روشن است،
و از لبخندت هر غم به شادی بدل می‌شود.
تو سرچشمه‌ی تمام مهربانی‌ها و نورانی‌ترین بخش زندگی منی.

مادر، ای که در دل‌ها جا داری،با دست‌های پر مهر خود، زمین را به آسمان وصل می‌کنی.تمام زندگی‌ام در وجو ...

اینم خوندم قشنگ بود. برای پیامک تبریک روز مادر خیلی قشنگه:

مادر است گوهر هستی و پند
که اوست سرچشمه‌ی هر عشق بلند
ز مهر او جهان زنده شود
همه شادی ز او بنده شود

کسی یه دیالوگ از یه فیلم بلده که برای تبریک روز مادر قشنگ باشه؟

من فیلم مادر یادمه. فک کنم برای پیامک تبریک روز مادر خوب باشه: مادر، چراغ خونه‌اس. چراغی که اگه خاموش بشه، دیگه هیچ‌وقت روشن نمی‌شه. مادر که نباشه، خونه سرد می‌شه، بی‌روح می‌شه.

مادر از تو به خاطر زیبا‌ترین و بهترین چیزهایی که به من بخشیدی متشکرم

عشقت

توجهت

و دست‌پخت بی‌نظیرت.

“روزت مبارک”

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

مادر، تو معنا و مفهوم عشق بی‌قید و شرطی. دست‌هایت قصه‌ای از فداکاری‌اند و لبخندت چراغ روشن زندگی. تو نخستین آموزگار مهربانی و همیشه پناه دل منی. امروز و هر روز، برای وجودت شکرگزارم. روزت مبارک، ای فرشته زمینی که دنیایم را از نور و عشق سرشار کرده‌ای. دوستت دارم، بی‌پایان.

اینم برای پیامک خیلی قشنگه بنظرم.

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.