2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چطور گذشت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 33 پست
بخداکه الان دارم تاپیکتومیخونم گریه میکنم ماهم دیشب تنهابودیم هممون مریض بودم من که تاصبح نتونستم بخ ...

چقد بد🥲

چون خودم پارسال درک کردم میدونم چقد بده 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

عکس خودت و نامزدت و نداری؟

البته اگر دوست داشتی بزار عزیزم ♥️ 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بد🥲چون خودم پارسال درک کردم میدونم چقد بده

خیلی بده بدترازون اینکه پدرومادرت بی خیال باشن وسنگدل

بچه هام چندروزهی سراغ مامان بزرگشونومیگرفتن هی بهش زنگ زدم گفتم شنابیایدوضعیت من اینطوریه شماکه حالتون خوبه اصلااا نه اومدن نه زنگ زدن بپرسن حالت چطوره

خیلی بده بدترازون اینکه پدرومادرت بی خیال باشن وسنگدلبچه هام چندروزهی سراغ مامان بزرگشونومیگرفتن هی ...

چقد بدد🥺

ما ب جز زنداییام سنگدل نداریم

هممون خیلی مهربون و دل نازکیم

حس زندگی داره تاپدربزرگ ومادربزرگ داری قدرشون بدون

اره من واقعا عاشقشونم اونام عاشق منن(من نوه عزیزه ام🤭همونی ک همیشه همه چیز خوبا گیرش میاد بهترین عیدی و هدیه ها براشه الان نامزدمم بخاطر من خیلی براشون عزیزه دیشب خودش میگفت از رفتار مامانبزرگت پیداس چقد دوسم داره)

چرا دارم ولش شما ک نیستی🥲

الان هستم 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

ای جانم چه قاب عکس قشنگی 

انشاالله همیشه موقع جشنا کنار هم باشید 

عشقتونم پایدار 😍