2777
2789
عنوان

ویدیو کال😶

166 بازدید | 21 پست

یهویی زنگ زد

آماده نبودم اصلا

صورت رنگ پریده و موهای ژولیده

گذاشتم رو دوربین عقب درو دیوارو نشونش دادم

آه خیلی کرینج بود

از شانسم هنزفریم هم صدام رو درست منتقل نمیکرد😐😶‍🌫️🥶🥶🥶🥶🥶

همچین موقعیتی ایشالله واسه هیچکی پیش نیاد که خیلیلیلیلیل سم و خجالت اوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واای یبار یه اقایی و سرکارگذاشته بودم عکس دختر خالم و جا خودم نشونش داده بودم اونم عاشق شده بود . یه روز تماس تصویری گرفت حواسم نبود فکر کردم زنگ معمولیه اوکی زدم . گوشیم رو رونم بود و غذا میخوردم تندتند . موها ژولیده خودم بدترکیب . وااای بعدش زنگ زد گفت کی بود  آبروم رفت اونم رفت پشت سرشم نگاه نکرد

واای یبار یه اقایی و سرکارگذاشته بودم عکس دختر خالم و جا خودم نشونش داده بودم اونم عاشق شده بود . یه ...

🤣🤣 ایننن چکاری بوده تو کردیییی 

فک کردم فقط پسرا از اینکارا میکنن 

البته پسرا اینجوری میکنن تا از این رفیقاشون یکم شارژ بکشن و اذیت کنن😂

چقد واسه شما دخترا بیخییاللللللل راحت باشین🙂😂 خداییش چطور خسته نمیشید؟😂

بچه با هزار امید و آرزو نشسته پشت گوشی حوری خوشگلشو ببینه نمیتونم به خودم اجازه بدم بزنم تو ذوقش و لولو نشونش بدم😂😂😂

🤣🤣 ایننن چکاری بوده تو کردیییی فک کردم فقط پسرا از اینکارا میکنن البته پسرا اینجوری میکنن تا از ای ...

واقعا دلم براش کباب شد بیجاره واقعا عاشق شده بود . خدا باهاش یار بود که مچم گرفته شد اونم به بدترین شکلی که بودم مثل جن 

بچه با هزار امید و آرزو نشسته پشت گوشی حوری خوشگلشو ببینه نمیتونم به خودم اجازه بدم بزنم تو ذوقش و ل ...

حالا هدفت چی بود از اینکه باهاش حرف میزدی؟😂😂 

بنده خدا اون تو حالو هوای عاشقی بوده ضربه ای که تو زدی بهش چنگیز خان مغول به ایران نزد😂

واقعا دلم براش کباب شد بیجاره واقعا عاشق شده بود . خدا باهاش یار بود که مچم گرفته شد اونم به بدترین ...

خدا هوای انسان های با عشق و دل پاک رو داره...😔😂

حالا از اول عکس خودتو میدادی شاید عاشق خودت میشد خوشبختت میکرد😂