2777
2789

نمیذاره زندگیمو بکنم 

تمام رفت امدهامو زیر نظر داره 

خونمو میگرده 

۲۴ساعت دلش میخواد ور دلش باشم وقتشو پر کنم 

خستم کرده بخدا 

ما زنو شوهر خوبیم بخدا اما امان از این زن 

یک روز در میون ی بحثی میندازه وسط 

ولی تنها کار خوبی که من میکنم اینع 

که بعدش واکنش نشون نمیدم 

که فکر کنه با سلیطه بازی میتونه پیش ببره و ب خواستش برسه

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری اجازه میدین همچین آدمی همش وسط زندگیتون باشه آخه!؟

چمیدونم والا بدبختم تازه داشتم ارامش میگرفتم ک نمیدونم این چرا عین بختک افتاد رو زندگیم ولم نمیکنه

آره خوب میکنی، سعی کن در آرامش با شوهرت صحبت کنی که اون جلو ننش و بگیره

ن اونم بیشتر سکوت میکنه و راهنمایی تهشم میگه ولشکن اصلا

من مادرشوهر ندارم خواهر شوهرم ندارم پززز پزززز جدای از شوخی عب نداره تنها راهش اینه براش دوس پیدا ...

هرکار کردم ول میکنه ب من میچسبه میخواد منو زجر بده اما کور خونده

ببین ادم که پیر میشه همون طور میشه خوصلش سرمیره اینا براش سرگرمیه دیه تنها راهش اینه یا با نوه سرش گ ...

والا پیر ک میشی دلیل نمیشه بخوای عروس یا داماد برات وقتتو پر کنن

ببرش پارک با پیر زنا حرف بزنه

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

[QUOTE=365165315]چمیدونم والا بدبختم تازه داشتم ارامش میگرفتم ک نمیدونم این چرا عین بختک افتاد رو زن ...

جان

من مادرشوهر ندارم خواهر شوهرم ندارم پززز پزززز جدای از شوخی عب نداره تنها راهش اینه براش دوس پیدا ...

من ۴تاخواهرشوهردارم هیچکاری بامن ندارن طفلیا ولی یه برادرشوهردارم یه تنه جورمادروخواهراشومیکشه🤣🤣🤣

والا پیر ک میشی دلیل نمیشه بخوای عروس یا داماد برات وقتتو پر کنن

والا دورم زیاده باور کن قدیمیا ن اهل کتاب بودن ن رفیق بازی ماهارو نبین پیر بشیم قرتیم دیه چاره ای نیس یه همسایه داشتیم غروب یه صندلی میزاشت مادرشوهرش مینشست بازی بچه هارو میدید با همسایه ها حرف میزد والا گناهم نداره بیکاره حوصلش سرمیره عب نداره سخت نگیر یه روز خودمونم پیر میشیم